facebook_pixelTornväktargränd 8 Stockholms län, Bromma - hitta.se
Hitta.se

Tornväktargränd 8

168 59 Bromma, Stockholm Stockholms län

Bolån i Bromma - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Bromma. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Bromma

Boendemiljön i Bromma Kyrka

Boendemiljön i Bromma Kyrka

Området kring Tornväktargränd 8 består till 24% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1930- och 1940-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Eneby, Stockholm
Sockenstugan, Bromma
Gamla Klockargården, Bromma
Klockstapeln, Bromma kyrka

Människorna i Bromma Kyrka

Människorna i Bromma Kyrka

Barnfamiljer med höga inkomster i välbeställda villaförorter kring storstäderna

I Bromma Kyrka bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (50%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 41% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 45% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 495 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 294 393 kronor i lån.

+9%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Tornväktargränd 8 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 34,2% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 215% fler röster än riksgenomsnittet.

L+215%

Bostadsmarknaden i Bromma Kyrka

i Bromma Kyrka pågår och planeras det för 69 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 10 objekt till salu i Hallonbergen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tornväktargränd. Snitthyran är 8 206 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

296 meter från adressen ligger Bromma Kyrkskolas Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Söderberga på Söderberga Allé 3.

Lockas man av restaurangbesök finns Bistro Bromma och Restaurang Tunet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (894 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Kråsberget, ligger mindre än en minuts gångväg (38 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SportsConsulting, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bromma Kyrka

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 01:09

I Bällsta stoppade och kontrollerade polisen en personbil och dess förare.

Stoppet genomfördes på Travbanevägen. Föraren är misstänkt för att ha kört bilen under påverkad av droger. Han medtogs för fortsatt utredning angående drograttfylleri. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk, brott mot knivlagen, brukande av falsk urkund samt för att ha kört bilen utan giltig behörighet. Förarens minderåriga dotter var med i bilen och polisen såg till att hon kom hem till sin mamma.

Brand

Rapporterat torsdagen den 18 februari kl 03:01

En bil har börjat brinna under färd och står nu på avfarten mot Bromsten från Ulvsundavägen.

Räddningstjänst och skyddsbil från Trafik Stockholm är på väg tillsammans med polispatrull.

Brand

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:08

Misstänkt brand i villa i Duvbo.

Polis beordras tillsammans med räddningstjänsten till Duvbo i Sundbyberg med anledning av en villabrand. Enligt de första uppgifterna ska det brinna i köket till villan. Det är i nuläget okänt hur branden har uppstått. Uppdatering klockan 19.25 Räddningstjänsten har släckt branden. Vädring pågår samt kontroll att branden ej spridit sig. Branden har troligt startat i samband med matlagning. Uppdatering klockan 20.37 Det finns ingen brottsmisstanke i samband med branden.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
482%
SverigeBromma Kyrka

Brott jämfört med riket