facebook_pixelHagalundsgatan 22 Stockholms län, Solna - hitta.se
Hitta.se

Hagalundsgatan 22

169 63 Solna, Solna Stockholms län

Adress i Hagalund i Solna i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hagalundsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1973

Fastigheten på Hagalundsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1973.

Snittvärderingen är 44 948 kr/m²

Snittvärderingen på Hagalundsgatan 22 är ca 44 948 kr/m².

Värdera bostad på Hagalundsgatan 22

Evaluation

Värdeindikation

44 948 kr/m2

Bolån i Solna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Solna. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Solna

Boendemiljön i Hagalund

Boendemiljön i Hagalund

I området kring Hagalundsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (55%).

Boendemiljön i Hagalund

Fyra drönarbilder över Hagalund

En drönare har flugit över Hagalund och tagit fyra bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Hagalund från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Hagalund, Solna kommun
Solna stad
Hagalunds kyrka
Hagalunds vattentorn

Människorna i Hagalund

Människorna i Hagalund

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Hagalund bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är högre än medelåldern i Solnas kommun (44 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 981 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 408 019 kronor i lån.

-23%

Här i Solna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Hagalundsgatan 22 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,12% (-4,53)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

29,442% (-3,73)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,2% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 92% fler röster än riksgenomsnittet.

V+92%

Bostadsmarknaden i Hagalund

i Hagalund pågår och planeras det för 193 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 77 objekt till salu i Hagalund

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Hagalundsgatan. Snitthyran är 8 217 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

94 meter från adressen ligger Hagalunds Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Södra Långgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Chili Masala och Solnahof Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1355 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (419 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hagalund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sjukdom/olycksfall

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 12:37

Polisen och ambulanspersonal har jobbat tillsammans för att förhindra att en kvinna skadar sig själv inomhus i sin egna bostad.

Kvinna hörde själv av sig till SOS Alarm och berättade att hon skadat sig själv med en kniv, detta för att avsluta sitt liv. Under tiden som polisen och ambulanspersonal kommer fram till kvinnans bostad hade personalen vid ledningscentralen och på SOS Alarm kontakt med kvinnan via ett flerpartssamtal. Polisen  var på plats en stund lämnade när ambulanspersonalen inte behövde något biträde vid intransporten till ett sjukhus med psykiatrisk inriktning.

Försvunnen person

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 07:30

Polisen söker sedan i går efter Eva som försvann från sin bostad i Solna.

Uppdatering klockan 07:48 Den försvunna kvinnan är anträffad vid Huvudsta strand och i närheten av ett utomhusbad. Hon mår bra och behövde inte ambulanssjukvård. I samband med uppdateringen av händelsenotisen togs bilden bort från händelsenotisen. Förutom att söka efter Eva har polisen varit i kontakt med sjukhus, kollektivtrafik med mera för att höra ifall de sett eller har uppgifter om den försvunna personen. Eva är 63 år.  och beskrivs som följande:  168 cm lång Normalbyggd Längre hår i en cendré/gråakig färg. Ingen huvudbonad eller glasögon. När hon lämnade bostaden var hon klädd i svart kappa, blå jeans och svarta stövlar. Hon bar med sig både en vit kasse och svart handväska. Den svarta väskan bar hon på ryggen. Eva har en demenssjukdom vilket enligt uppgift inte hindrar henne i sin rörelse eller kontakt med männsikor.  Tror du att du har sett Eva ska du kontakta polisen via 114 14. Ser du den försvunna Eva ska du kontakta polisen via 112.

Bråk

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:35

Grannar larmar om att en man och en kvinna bråkar högljutt i en lägenhet i Solna.

Polis har varit på plats och talat med de inblandade. Mannen är gripen misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Det finns ingen uppgift om att målsäganden behövde uppsöka sjukvård.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
560%
SverigeHagalund

Brott jämfört med riket