facebook_pixelBondegatan 39 Stockholms län, Stockholm - hitta.se
Hitta.se

Bondegatan 39

116 33 Stockholm, Stockholm Stockholms län

Adress i Vitabergsparken i Stockholm i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bondegatan 39.

Parkeringsförbud

Städdag på måndagar 00:00-06:00.
Läs mer på stockholm.seStockholms stad

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1975

Fastigheten på Bondegatan 39 är ett flerfamiljshus byggt 1975.

Bolån i Stockholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stockholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stockholm

Boendemiljön i Vitabergsparken

Boendemiljön i Vitabergsparken

I området kring Bondegatan 39 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1930-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (28%).

Sekelskifteshusen har ofta putsad fasad och en något oregelbunden arkitektur.

Boendemiljön i Vitabergsparken

15 drönarbilder över Vitabergsparken

En drönare har flugit över Vitabergsparken och tagit 15 bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Vitabergsparken från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Borgmästargatan
Kvarnen Kråkvilan
Bergsprängargränd
Undret

Människorna i Vitabergsparken

Människorna i Vitabergsparken

Urbana singelhushåll med höga inkomster och lägenhet i storstädernas mest urbana lägen

I Vitabergsparken bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (49%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, andra länders kultur, teater, utrikespolitik, segling, inrikespolitik, jämställdhetsfrågor, litteratur, modenyheter och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 75%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 621 kr, vilket är 24% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 800 933 kronor i lån.

+24%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Bondegatan 39 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 189% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+189%

Bostadsmarknaden i Vitabergsparken

i Vitabergsparken pågår och planeras det för 360 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Södermalm

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Bondegatan. Snitthyran är 5 867 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

108 meter från adressen ligger Förskolan Månkatten.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop på Renstiernas Gata 27.

Lockas man av restaurangbesök finns Vurma Södermalm och La Vecchia Signora i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (465 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Vita bergen, ligger mindre än en minuts gångväg (97 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS SoFo, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vitabergsparken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Polisinsats/kommendering

Rapporterat lördagen den 6 mars kl 02:08

Polis har fattat beslut om att upplösa den icke tillståndsgivna sammankomsten som pågår på Medborgarplatsen.

Skälet är att deltagarantalet överstiger de åtta personer som är tillåtna vid allmänna sammankomster med stöd av pandemilagen. Polisen för dialog med arrangör och deltagare för att underlätta upplösandet. Uppdatering klockan 15:09 Polisen avvisar och avlägsnar personer från den allmänna sammankomsten. Deltagare rör sig från Medborgarplatsen österut. Uppdatering klockan 15:38 En person är gripen för blåljussabotage. Uppdatering klockan 15:55 En polis är lindrigt skadad i samband med demonstrationen, ambulans sköter transporten till sjukhus.  Uppdatering klockan 16:37 Den allmänna sammankomsten anses vara avslutad. Personer som kvarstannar anses vara folksamling. Uppdatering klockan 18:11 Preliminärt har polisinsatsen resulterat i: - en polisanmälan brott mot ordningslagen (icke tillståndsgiven sammankomst) - en person skäligen misstänkt - en polisanmälan blåljussabotage - en person gripen - en polisanmälan våldsamt upplopp - en person gripen - 50 personer avlägsnade med stöd av covid-19-lagen - 6 poliser skadade, varav 1 fick föras till sjukhus för vård

Rån övrigt

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 09:22

Tre personer har blivit rånade på bl.a.mobiltelefoner av flera gärningspersoner som sedan sprang mot Rosenlundsparken.

Gärningspersonerna har verbalt hotat att knivhugga målsäganden om de inte fick deras värdesaker. Förbipasserande har lånat ut telefon så att målsäganden kunde larma polis. Flera patruller och hundpatrull letar efter gärningspersonerna och pratar med målsäganden för att få mera uppgifter om rånet.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 07:47

En man och en kvinna bråkar vid Medborgarplatsen och enligt vittnet har mannen slagit och sparkat kvinnan som ramlat omkull.

Personerna har sedan gått iväg tillsammans och vittnet uppfattar det som att de känner varandra. Paret går ner i T-banan där patrullen påträffar dem. Mannen grips misstänkt för misshandel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1961%
SverigeVitabergsparken

Brott jämfört med riket