facebook_pixelSolbergalänken 8 Stockholms län, Tyresö - hitta.se
Hitta.se

Solbergalänken 8

135 67 Tyresö, Tyresö Stockholms län

Adress i Solberga i Tyresö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Solbergalänken 8.

Hitta hit

Ett hus byggt 1952

På adressen finns ett hus byggt 1952. Huset är 33 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Solberga.

Värderingen är 82 444 kr/m²

Huset på Solbergalänken 8 värderas till ca 3 710 000 kr (82 444 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 710 000 kr

Bolån i Tyresö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tyresö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tyresö

Tomten är ca 2036 kvadratmeter

Tomten, TYRESÖ 1:603, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten TYRESÖ 1:603 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Solberga

Människorna i Solberga

Människorna i Solberga

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Solberga bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Tyresös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 42% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 921 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 854 630 kronor i lån.

+3%

Här i Tyresö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Solbergalänken 8 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,50% (-2,15)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,822% (-1,35)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 30,0% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

M+51%

Bostadsmarknaden i Solberga

i Solberga pågår och planeras det för 361 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 68 objekt till salu i Bergholm

Just nu finns det 28 hyreslägenheter att byta till i närheten av Solbergalänken. Snitthyran är 8 586 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

622 meter från adressen ligger Familjedaghemmet Anna och Jonas Jehrlander HB.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (348 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (107 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Solberga

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bråk

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 08:55

Ett  antal personer har kommit i bilar till adressen i Bollmora och slagits med andra personer på platsen.

Enligt vittnet hade någon av personerna ett tillhygge och slogs med, och en person har setts falla omkull i samband med detta. Vittnet har sedan lämnat platsen och är inte kvar när patrullerna anländer. Ett antal patruller och hundpatrull har varit i området och sökt och pratat med personer som rör sig ute, men inte påträffat något som tyder på att det varit bråk. Ingen har heller sett eller hört något. Insatsen är avslutad.

Bråk

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 04:22

Efter en mindre trafikincident i Strand har de inblandade förarna kommit i verbalt bråk då den ene har ifrågasatt den andres agerande.

Patrull har varit på plats och medlat mellan parterna.

Olaga hot

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 07:08

Vittnet blev hotad med ett pistolliknande föremål av en påverkad man på en parkeringsplats i Bollmora.

Mannen lämnade sedan platsen gående tillsammans med en kvinna och vittnet ringde polis. I samband med att patruller letade efter mannen ringde ytterligare en målsägande i närområdet som också berättar att han blivit hotad av mannen.        Den utpekade mannen är påträffad i området och gripen misstänkt för grovt olaga hot. Han förs till polisstationen för vidare förhör och utredning. Uppdatering klockan 20:00 Ett vapen är anträffat och det visade sig vara en kolsyrepistol, som enligt patrullen är mycket lik ett skarpt vapen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeSolberga

Brott jämfört med riket