facebook_pixelStudio Celine AB - Brogatan 17, Mölndal | hitta.se
Hitta.se

Om Studio Celine AB

Studio Celine AB är verksam inom skönhetsvård. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2018. Studio Celine AB omsatte 3 749 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Studio Celine AB har 3.0 i betyg!

Studio Celine AB har betygsatts av 14 personer varav 14 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.0 /5

14 betyg. 14 kommentarer

Angela J.

för mer än 6 månader sedan

Fick fransar som ser är så fula att jag tog bort dom så fort jag kom hem. De är klumpiga, plastiga och ser förskräckliga ut. Har gjort fransar förut och har aldrig sett såna fula fransar som jag fick här. Dessutom väldigt bekväma. Ser ut som dom köpt fransarna i en billig leksaksbutik. Gå inte hit!

Lotta

för mer än ett år sedan

Hade beställt gellack, manikyr och pedikyr hos Nicole. Pedikyren blev jättebra men mitt upp i kom en annan kund som lät väldigt missnöjd. Så direkt efter min pedikyr var klar var det plötsligt en ung kille som mest var intresserad att messa på sin mobil under torkningarna på manikyren som ”tog hand” om mig. Ingen frågade om bytet var okej då ingen i stort sett kan svenska och dessutom släppte färgen på naglarna redan efter fem dagar. Skitställe! Ingen stjärna!

Vera

för mer än ett år sedan

Extremt dåligt ställe, ingen hygien, stinker starka akryl kemikalier, Personal kan 0 svenska. Aldrig dit igen. Ingen stjärna

Hedda

för mer än ett år sedan

Trevliga snälla och väldigt försiktiga

Sara

för mer än ett år sedan

REKOMMENDERAR STARKT! Jag har gjort mina fransar i 4 år på olika billiga ställen och detta är det bästa jag varit på! Varsam personal, skön och mild tejp under ögonen, fin omgivning, väldigt bra resultat! Tror många irriterar sig på att de inte är alla anställda där som pratar svenska, men även om de inte kan prata förstår de vad du säger. Just när du gör fransar behöver man inte ha någon dialog, du behöver endast säga ditt namn, din bokade tid, längd och typ av fransar. Jag upplevde inte att personalen var otrevlig eller okunning, tvärt om. Tänk dig själv att stå i något land i Asien och försöka prata deras språk! Är du trots det osäker ska du välja utövare Camilla! Hon gör grymma fransar och är duktig på svenska! Detta stället kommer jag att bli stamkund på kan jag säga!

Sophia

för mer än ett år sedan

Jag har väldigt mixade erfarenheter från den här nagelsalongen. Jag har fyllt på akrylnaglar här ett flertal gånger och ibland har jag varit väldigt nöjd men samtidigt finns en hel del kritik att ge. Flera i personalen är noggranna och gör ett ordentligt jobb för priset man betalar. 350 kr för påfyllning är väl ett normalpris på den här typen av salonger så man får hålla sina förväntningar på en standardnivå. Salongen är fräsch, det går ofta att få en drop-in-tid samtidigt som salongen är välbesökt och verkar populär. Förvänta dig inte att kunna kommunicera med någon i personalen, det här blir lite av ett problem när man ska berätta vad man vill ha gjort men det är ett ännu större problem när något går fel. Ibland får man 2-3 st som arbetar med ens naglar, utan att säga något så går den ena iväg och någon annan sätter sig. Jag rekommenderar att boka en tid med nån av tjejerna, min erfarenhet med en av killarna är riktigt dålig. Naglarna blir snygga, men han är väldigt hårdhänt, verkar irriterad och har nu senast gjort illa mig. Först gick jag tre sår vid nagelbanden och sen körde han in ett verktyg mellan min nagel och tumme så att det började blöda. Det stora problemet med detta är deras brist på hygien, ingenting görs rent mellan kunder. Det är egentligen lag på detta men jag vet även att många salonger ignorerar det. När jag gjorde mina naglar senast så fick han med något svart i akrylen han la på, han ignorerade det, men när det syntes igenom nagellacket så sa jag till och en kvinna fixade det. Jag fick ingen ursäkt för att han fick mig att blöda, han reste sig och gick därifrån, antagligen för att han blev irriterad. Under lång tid har de använt rosa akryl, antagligen för att få slut på det, vilket gör att naglarna ser rätt konstiga ut utan nagellack, men denna gång hade de äntligen genomskinlig akryl.. Var noga med att säga till innan påfyllning om akrylet har lossnat nånstans på naglarna, annars kommer de ignorera det. När jag sa till den här killen dock så sa han att man inte kan göra något åt det, vilket ju är total skitsnack. För om akrylet lossnar längst ut på naglarna så kommer smuts och skit in och det kommer lossna mer och mer. Då vill man att de filar bort det och lägger ny akryl där det sitter löst.. men det fick jag inte nu senast, så jag såg till att mina naglar blev så korta att det bara sitter löst på en väldigt liten bit. Funderar på att använda nagellim.. Men på grund av att jag har haft en del bra erfarenheter så vill jag ändå ge en trea.. men var noga med vem du går till är mitt tips. Det kommer tyvärr inte hjälpa att klaga, man blir nästan sämre behandlad av det, ofta går de ihop ett par stycken och börjar prata bredvid en utan att sen säga vad de kommit fram till. Nu senast fick jag betala fullt pris, även om jag tycker att jag förtjänade rabatt för allt som skedde. Ska ge dem en chans till, sen får jag hitta ett annat ställe. Bilder är på ett av nagelbanden som han filade för mycket och som började blöda.

Bettan

för mer än ett år sedan

Har gjort fransar här flera ggr nu och är väldigt nöjd. Jag har lite känslig hy men de är noggranna och varsamma.

Alexa

för mer än ett år sedan

Vill avråda från att gå till personen som kallas Philip. Han var extremt oförsiktig och arg under hela tiden han fixade mina naglar. Suckade och var mest besvärad över att vara där. NOLL kundservice. Kändes inte alls bekvämt att sitta där. Jag valde första tiden på dagen just för att personen skulle ha ork kvar. Tji fick jag. Blev nästan rädd för hans beteende. Håller med föregående skrivare: Inget rengörs. Gamla naglar låg kvar, från DAGEN INNAN. 😳 Naglarna blev ändå fina. Är nu 5 dagar sedan jag gjorde dem.

Charlotte

för mer än ett år sedan

Jag och mina döttrar fixar alltid våra naglar här och vi är väldigt nöjda. Mycket trevligt bemötande, snabb service och fint resultat varje gång. ☺️

Malin

för mer än ett år sedan

Jag har gjort mina naglar här ett antal gånger och har blivit bra bemött och fått naglar och lack som hållit länge.

Karta och andra adresser

Brogatan 17, 431 30 Mölndal

Studio Celine AB har verksamhet på Brogatan 17, Mölndal. 

Studio Celine AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Mölndalskontoret är Studio Celine AB i Mölndal.

Studio Celine AB gick med vinst (2020)

Studio Celine AB gick med vinst, 21 000 kr. Studio Celine AB minskade sin omsättning med -20% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Studio Celine AB:

Skönhetsbehandlingar i form av olika behandlingar för naglar (nagelförlängningar, manikyr, pedikyr) och ögonfransförlängningar.

Verksamheten ingår i:

Studio Celine AB

Organisationsnummer:

559171-6179

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Doan Invest AB

Bolaget registrerat:

2018-10-02

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

96022 - Skönhetsvård

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-53 63 00