Hitta.se
Sundbybergs Bredband AB - IT-tjänster
Sundbybergs Bredband AB

Sundbybergs Bredband AB

i Sundbyberg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556599-3374

Kundservice

Lötsjövägen 1B Karta

Leveransadress

Box 7510
174 07 Sundbyberg

Om Sundbybergs Bredband AB

Sundbybergs Stadsnät erbjuder dig, som bor, verkar eller vistas i Sundbyberg, tillgång till en hållbar och robust digital kommunikationsinfrastruktur. Vi tillhandahåller en öppen e-marknadsplats fylld av attraktiva tjänster som levereras av marknadens aktörer. Förutom internet, TV och telefoni erbjuder vi komfort-, trygghets- och säkerhetstjänster.

Som din lokala fiber- och bredbandsoperatör finns Sundbybergs Stadsnät nära till hands och erbjuder dig löpande information, teknisk support, rådgivning och kundvårdande möten. För bland annat byggherrar erbjuder vi även Påplatsenservice, d.v.s. vid inflyttning är vår Affärsservice på plats och hjälper till med information och installation.

Sundbybergs Stadsnät är ett samlingsnamn för kommunkoncernens båda bolag, Sundbybergs Stadsnätsbolag AB och Sundbybergs Bredband AB.

Var den första att lämna ett omdöme
för Sundbybergs Bredband AB

Karta och andra adresser

Lötsjövägen 1B, 174 52 Sundbyberg

Sundbybergs Bredband AB har verksamhet på Lötsjövägen 1B, Sundbyberg. 

Sundbybergs Bredband AB gick med vinst (2023)

Sundbybergs Bredband AB gick med vinst, 2 937 000 kr. Sundbybergs Bredband AB minskade sin omsättning med -6,41% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Sundbybergs Bredband AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Sundbybergs kommun direkt eller indirekt, utveckla och tillhandahålla nuvarande och framtida data, TV och telekommunikationstjänster till företag, organisationer och hushåll och därmed förenlig verksamhet. Det kommunala ändamålet med bolagets verksamhet är att främja näringsliv och bostadsförsörjning genom att i bredbandsnät som kommunikationsoperatör upplåta tele- och datatjänster för att stimulera utvecklingen i Sundbybergs kommun. Bolaget har inte till syfte att bereda vinst åt aktieägarna. Bolaget ska iaktta de kommunalrättsliga principerna i 2 kap. och 8 kap. 3 c § kommunallagen, innebärande att verksamheten ska vara förenlig med den kommunala kompetensen och lokaliseringsprincipen, att kommunmedlemmerna ska behandlas lika, förbud mot att ta ut högre avgift än vad som svarar mot konstnaderna för de tjänster eller nyttigheter som tillhandahålls, såvida inte lag eller rättspraxis för viss verksamhet eller åtgärd medger undantag. Självkostnadsprincipen är inte tillämplig på bolagets verksamhet som avser förvaltning av kommunal egendom, såsom upplåtelse och överlåtelse av fast och lös egendom.

Verksamheten ingår i:

Sundbybergs Bredband AB

Organisationsnummer:

556599-3374

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Sundbybergs stadshus AB

VD:

Helene Ingeborg Jakobsson

Bolaget registrerat:

2002-01-08

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61100 - Trådbunden telekommunikation

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-706 91 35