Svensk Fastighetsförmedling Boden Drottninggatan 11, Boden - hitta.se

Åsa Adeholm

Många företag har flyttat till Boden senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Boden

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Drottninggatan 11, 961 35 Boden

Svensk Fastighetsförmedling Boden har kontor på Drottninggatan 11, BodenPå denna adress finns även 3 andra företag registrerade.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Boden på Drottninggatan 11

Det finns 1 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Boden. Det närmaste ligger 177 meter bort, Coop Forum.

177m

Parkering

Coop Forum

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Boden?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0921-132 00 & 070-350 44 66