Svenskt Näringsliv Service AB - Storgatan 19, Stockholm | hitta.se

Om Svenskt Näringsliv Service AB

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vårt långsiktiga mål är att Sverige ska återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet. Vårt uppdrag är att öka förståelsen för företagens verklighet och att verka för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga villkor för att verka och växa.

Karta och andra adresser

Storgatan 19, 114 51 Stockholm

Svenskt Näringsliv Service AB har verksamhet på Storgatan 19 på Östermalm, Stockholm

Svenskt Näringsliv Service AB har 128 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Stål- och Metallförbundet i Stockholm.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svenskt Näringsliv Service AB?

Skriv ett omdöme

Svenskt Näringsliv Service AB gick med vinst (2018)

Svenskt Näringsliv Service AB gick med vinst, 13 300 tkr. Svenskt Näringsliv Service AB minskade sin omsättning med -20.12% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 58 anställda, snittlönen har ökat 0.02%.

Verksamhetsbeskrivningen för Svenskt Näringsliv Service AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att genom utrednings-, informations- och kursverksamhet tillhandahålla Svenskt Näringslivs medlemmar och medlemsföretag service, däri inbegripet konsulterande verksamhet, i tekniska, juridiska, ekonomiska och lönehanteringsfrågor, bedriva lobbying och organisationsutveckling för att skapa gynnsamma förutsättningar för att etablera, äga och utveckla företag, ävensom bevaka det svenska näringslivets intressen utomlands, bedriva utbildnings- och informationsverksamhet riktad till ungdomar, lärare och skolledare om näringslivets betingelser och framtidens arbetsmarknad, bedriva förlagsverksamhet med tidningsutgivning, arrangera mässor och kongresser samt bedriva annan med det ovan nämnda förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Svenskt Näringsliv Service AB

Organisationsnummer:

556169-4554

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Ideella föreningen Svenskt Näringsliv med firma Svenskt Näringsliv

VD:

Jan-Olof Anders Jacke

Bolaget registrerat:

1993-02-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

94112 - Intressebevakning inom arbetsgivarorganisationer

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 054-14 27 70