Hitta.se
Garvis Carlssons Gata Karta

Leveransadress

Box 3081
169 03 Solna

Om Telenor Sverige AB

Telenor Sverige AB är verksam inom trådlös telekommunikation och hade totalt 1 795 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 81 personer sedan 2019 då det jobbade 1 714 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1991. Telenor Sverige AB omsatte 12 428 515 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Telenor Sverige AB har 1,3 i betyg!

Telenor Sverige AB har betygsatts av 15 personer varav 14 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1,3 /5

15 betyg. 14 kommentarer

Hans M.

för 3 månader sedan

Bristande kundbemotande vid problem. Okunnig personal på ELTEL vid problem

Shirley G.

för 3 månader sedan

Ni stjäl och bedrar

Anita S.

för mer än 6 månader sedan

Synd att det inte finns minus stjärnor. Telenor skulle få tusenfalt av dem. Telenor har en policy att dem som har godman/förvaltare inte är välkomna som kunder. Jag är godman/förvaltare åt en huvudman som hade både tv och bredband hos Telenor, som tog bort fast bredband. Flyttade hen till Bitcom. Sen installerades fiber i hens fastighet. Och jag ville ha tillbaka hen hos Telenor med både TV och bredband, men se det gick inte pga policyn dem har. URUSELT!!!!!

Tom S.

för mer än 6 månader sedan

Urdåliga

Åsa P.

för mer än 6 månader sedan

Har aldrig varit med om sämre service och kundservice. Hade en router i mitt fritidshus som skulle returneras. Fick en faktura på routern innan routern senast skulle vara återlämnad. Då jag haft dålig erfarenhet av kundtjänst tidigare lät jag fakturan vara och tänkte att den regleras väl så fort routern kommit till dem. Jag fick ett meddelande om att utrustningen var återlämnad. Idag fick jag en påminnelse på fakturan med dröjsmålsränta. Efter att ha väntat i telefonkö i nästan 3 timmar, la jag på och betalde fakturan. Skrev ett meddelande i ett kundtjänstformulär med uppmaning till återbetalning och en ursäkt. Jag kommer ABSOLUT aldrig rekommendera Telenor.

Torsten B.

för mer än 6 månader sedan

Hej Telenor Hur känns det att göra en långvarig kund riktigt riktigt besviken? Långvarig – ja jag har varit med er sedan 1994 (ni hette Europolitan då) – och jag har hängt med hela tiden – adderat familjemedlemmar när dessa kom in i livet eller blev till. Vi har bredband och TV via er – kort sagt allt – och vi har varit nöjda. Över åren har det blivit någon kvarts miljon till er i pengar – ni har tagit emot och vi har kunnat nyttja tjänsterna. VI har aldrig krävt något extra. När det nu så hände att en mobil blev stulen och man trodde att man kunde dra nytta av den Trygg48 försäkring vi genom åren betalat en del för – ja, då blev ärendet bryskt avfört eftersom mobilen vid stöldtillfället ej hade det ursprungliga sim kortet i sig. Genom åren har jag alltid talat mig varm för era lösningar, er service och tjänster – men nu är det slut med det. När jag får chansen så kommer jag att påverka i mitt nätverk – och det är omfattande – så det kommer bli kännbart för er för jag kommer avråda abonnemang och avtal med er. Ta nu modet till er och ring upp mig (ni har väl mobiler) – ta ett samtal och ta åt er av feedback. Ett samtal från någon som är äldre än 19 år och inte sitter i ett call-center. Jag råder er att ta kontakt. FAKTA Abonnemang Torsten Bernström 0708191616, torsten@bernstrom.org Kund sedan 1994, TV, Bredband, Mobiltelefoni Försäkringsvärde T482021-205399

Sofia L.

för mer än ett år sedan

Så dåligt. Skulle få mitt gamla tfnnr överflyttning men det har nu gått två dagar och Johan på Telenor bara lovar och hör sen inte av sig. Har ff inte fått mitt gamla nr så ingen kan nå mig på tfn. Funderar på att säga upp Telenor och återgå till tre.

Caroline A.

för mer än ett år sedan

Jag fick ett väldigt bra bemötande och en proffessionell handläggare när jag ringde Kundservice i mitt ärende. Mitt problem blev löst och jag upplevde en väldigt god Service.

Håkan S.

för mer än ett år sedan

Ngn sa ngt om Sovjetstat! Bättre beskrivning är svårt att hitta. Inte nog med att KS inte är värd namnet, administrationen är lika undermålig.

Håkan S.

för mer än ett år sedan

Fel antal stjärnor i fg omdöme. Vi tar om det: ”Ngn sa ngt om Sovjetstat! Bättre beskrivning är svårt att hitta. Inte nog med att KS inte är värd namnet, administrationen är lika undermålig” // Håkan Svanberg

Karta och andra adresser

Garvis Carlssons Gata, 169 41 Solna

Telenor Sverige AB har verksamhet på Garvis Carlssons Gata, Solna. 

Telenor Sverige AB har 134 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Solnaskontoret är Telenor Solna C i Solna.

Telenor Sverige AB gick med vinst (2020)

Telenor Sverige AB gick med vinst, 2 088 413 000 kr. Telenor Sverige AB minskade sin omsättning med -4,94% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 795 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Telenor Sverige AB:

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att direkt eller indirekt utveckla, äga och driva mobila och fasta telekommunikationsnät samt att försälja och tillhandahålla tjänster inom bredband, TV och telefoni och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Telenor Sverige AB

Organisationsnummer:

556421-0309

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Telenor Mobile Holding AS

VD:

Bjørn Ivar Moen

Bolaget registrerat:

1991-05-14

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61200 - Trådlös telekommunikation

Olika telefonformat

Telefonformat för 0220-125 11