Hitta.se

Ts Vvs Service AB

Värmdö

Org.nr. 556313-1555

Besök

Om Ts Vvs Service AB

Ts Vvs Service AB är verksam inom värme- och sanitetsarbeten och hade totalt 2 anställda 2022. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1988. Ts Vvs Service AB omsatte 2 356 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

5.0
1 omdömen
I

Idrissa D.

för mer än ett år sedan

Idrissa Diallo Älvsalavägen 1 139 56 Värmdö Mejl : idrissadiallo@yahoo.fr Telefon : 07 61 82 32 85 Värmdö den 12 oktober 2022 Ansökan till tjänsten som Praktikant och Lärling inom vvs-montör, Hej, Det är alltid fantastiskt att åstadkomma ett arbete på ett noggrant och strukturerad sätt. Att vara praktikant (APL från Arbetsförmedlingen) i ert företag ska ge mig de erfarenheter som jag behöver inom vvs-montör (rör och värme). Till framtiden skulle jag önska fortsätta jobba hos er därför att jag är säkert att jag ska klara alla uppgifterna som ni gör i Veteranpoolen AB. Jag har bra kunskaper inom värmepumpar (Bergvärmepump, luft/vatten-värmepumpar) och vill jag utveckla mig mer. Inom värmeteknisk och sanitetsteknisk kan jag jobba redan med de uppgifterna. Det var mitt dröm att vara rörmokare därför att nu är jag glad och mycket motiverad att starta praktisera och sedan jobba som vvs-montör. Jag har alltid vilat jobba på heltid tror jag att med det här yrket ska jag ha mitt hopp. Mina erfarenheter och utbildningar från varierande branscher har gett mig bred kunskap för att till exempel hantera förändringar samt göra en serviceinriktad och är respektfull mot kollegor och kunder. Jag uppskattar att arbeta i en dynamisk, målinriktad och rätt inställning, vilket jag uppfattar att ert företag är. Jag är flexibel och målmedveten och jobbar bra för att nå goda resultat. Jag är en mycket positiv och driven person som har lätt att utveckla mig och hitta nya idéer. Nu är målet att få ett arbete där jag kan använda mina erfarenheter och ser den här verksamheten som den bästa möjligheten för min utveckling och lång varit samarbete . Jag ska börja praktiken den fjärde februari 2023, för tio veckor sedan ska jag börja lärling vvs-montör. Med vänliga hälsningar Idrissa Diallo

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Torsby Källväg 10, 139 51 Värmdö

  Ts Vvs Service AB har verksamhet på Torsby Källväg 10, Värmdö. 

  Ts Vvs Service AB gick med förlust (2022)

  Ts Vvs Service AB gick med förlust, -84 000 kr. Ts Vvs Service AB minskade sin omsättning med -21,6% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Ts Vvs Service AB:

  Bolaget skall bedriva värme- och sanitetsinstallationer samt därmed förenlig verksamhet .

  Verksamheten ingår i:

  Ts Vvs Service AB

  Organisationsnummer:

  556313-1555

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Bolaget registrerat:

  1988-02-26

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  43221 - Värme- och sanitetsarbeten

  Branscher

  Olika mobilformat

  Mobilformat för 070-208 86 46