facebook_pixelParkvägen 38 Uppsala Län, Skutskär - hitta.se
Hitta.se

Parkvägen 38

814 42 Skutskär, Älvkarleby Uppsala Län

Bolån i Skutskär - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skutskär. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skutskär

Boendemiljön i Skutskär

Människorna i Skutskär

Människorna i Skutskär

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Skutskär bor 42% kvinnor och 58% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Älvkarlebys kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 17% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 091 kr, vilket är 22% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 135 282 kronor i lån.

-22%

Här i Älvkarleby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Parkvägen 38 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,69% (1,04)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

34,642% (1,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+59%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 9 objekt till salu i Skutskär

Det har sålts 20 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 8 987 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 7 011 kr/m2 och går upp med 44.90 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

927 meter från adressen ligger Förskola Jungfruholmen.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Extra på Centralgatan 9.

Lockas man av restaurangbesök finns Buffalo steakhouse i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (648 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (317 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Korpen Skutskär, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skutskär

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat fredagen den 27 november kl 04:17

Skadad man påträffas på Söder i Gävle.

En skadad man påträffas i en trappa på Söder i Gävle. Det är i nuläget oklart hur skadorna uppkommit och ärendet kommer att behöva utredas ytterligare. Därför har en förundersökning gällande grov misshandel inletts. Mannen förs med ambulans till sjukhus med oklara skador. Polisen är angelägen om att få in iakttagelser från allmänheten som rört sig i området söder om Södermalmstorg vid 14-tiden. Tips lämnas till 114 14.

Brand

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:51

Misstänkt mordbrand i Gävle.

I korsningen Södra Rådmansgatan och Övre Bergsgatan i centrala Gävle slänger någon in ett föremål i en butikslokal, varvid det börjar brinna. Ett vittne hör en smäll och ser sedan en man springa från platsen. Flera patruller beordras till platsen och man börjar söka av området efter gärningsmannen. Eftersom butikslokalen ligger på bottenvåningen av ett flerfamiljshus upprättar polisen en förundersökning gällande mordbrand. Polisen spärrar också av lokalen och kommer att genomföra en teknisk undersökning. Polisen är angelägen om tips och iakttagelser från den här platsen och vid den här tidpunkten. Ring polisen på 114 14.

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 22 november kl 07:24

En bil stjäls vid ett inbrott.

Vid ett företagsinbrott på Näringen stjäls bilnycklar och sedan en bil. Gärningsmannen har tagit sig in genom att klippa upp ett staket och sedan krossa ett fönster. På platsen har även två containrar brutits upp, men det är oklart om något saknas från dessa. Polisen spärrar av för teknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
61%
SverigeSkutskär

Brott jämfört med riket