facebook_pixelSödra Lasarettsvägen 7 Västerbottens Län, Skellefteå - hitta.se
Hitta.se

Södra Lasarettsvägen 7

931 32 Skellefteå, Skellefteå Västerbottens Län

Adress i Skellefteå Sankt Olov i Skellefteå i Västerbottens Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Södra lasarettsvägen 7.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1959

Fastigheten på Södra Lasarettsvägen 7 är ett flerfamiljshus byggt 1959.

Bolån i Skellefteå - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skellefteå. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skellefteå

Boendemiljön i Skellefteå Sankt Olov

Boendemiljön i Skellefteå Sankt Olov

I området kring Södra lasarettsvägen 7 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (39%).

Wikipediafoton från närområdet

Stadsparken, Skellefteå
Nygatan, Skellefteå
Baldergymnasiet
Kanalgatan, Skellefteå

Människorna i Skellefteå Sankt Olov

Människorna i Skellefteå Sankt Olov

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Skellefteå Sankt Olov bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Skellefteås kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (32%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 787 kr, vilket är 6% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 906 503 kronor i lån.

+6%

Här i Skellefteå betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Södra lasarettsvägen 7 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,65% (1,00)

11,30% (0,02)

0,242% (0,00)

Summa

34,192% (1,02)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 45% fler röster än riksgenomsnittet.

S+45%

Bostadsmarknaden i Skellefteå Sankt Olov

i Skellefteå Sankt Olov pågår och planeras det för 263 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 48 objekt till salu i Centralt

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av södra lasarettsvägen. Snitthyran är 10 408 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

540 meter från adressen ligger Wana.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Skeppargatan 20.

Lockas man av restaurangbesök finns Cafe på bit och Dallas Pizza & Hamburgerbar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (157 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Nordanåparken, ligger ca en minuts gångväg (125 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skellefteå Sankt Olov

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 05:04

Polis finns på plats på Viktoriabron i Skellefteå med anledning av en trafikolycka.

Ingen person uppges ha skadats i olyckan där två bilar ska vara inblandade. Båda bilarna är flyttade och trafiken ska nu flyta. Uppdatering 17:01: En av förarna har bytt körfält utan att observera den andra bilen och kört in i sidan på den. Föraren får en ordningsbot för otillåten förflyttning i sidled.

Trafikkontroll

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 03:46

Polis finns på plats på Viktoriabron i Skellefteå med anledning av en trafikolycka.

Ingen person uppges ha skadats i olyckan där två bilar ska vara inblandade. Båda bilarna är flyttade och trafiken ska nu flyta.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 07:27

Västerbotten, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00 , det har varit en natt med få ärenden. Polisen  har kontrollerat ett antal personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Fyra förare har dock fått böter i samband med en trafikkontroll på Anderstorpsleden i Skellefteå under tidig morgon. I övrigt: Kl 02:23, Umeå Larm inkommer om bilar som brinner på Kvartsvägen, Carlshem. Flera bilar skadas i samband med branden. Polis håller förhör och dokumenterar platsen. Ärendet rubriceras initialt som grov skadegörelse genom brand.  Uppdatering kl 07:50 , Avspärrningar har gjorts i väntan på teknisk undersökning som ska göras under dagen. Uppdatering klockan 12:30 av Maria Linné, presstalesperson: Sex personbilar och en släpvagn har brandskadats på två olika parkeringar på Kvartsvägen, Carlshem. Bränderna rubriceras i nuläget grov skadegörelse då det finns misstanke om att de är anlagda.  Dörrknackning ska genomföras i området och förhör ska hållas med personer som kan ha sett något som kan sättas i samband med bränderna. Polisen önskar hjälp av allmänheten. Har du sett något i aktuellt område, Kvartsvägen på Carlshem, efter 02-tiden på natten till tisdagen, eller har andra tips gällande ärendet. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
263%
SverigeSkellefteå Sankt Olov

Brott jämfört med riket