facebook_pixelLindvägen 3 Västernorrlands län, Kvissleby - hitta.se

Lindvägen 3

862 33 Kvissleby, Sundsvall Västernorrlands län

Adress i Hemmanet i Kvissleby i Västernorrlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lindvägen 3.

Hitta hit

En villa byggd 1973

På adressen finns en villa byggd 1973. Huset är 142 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hemmanet.

Bolån i Kvissleby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kvissleby. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kvissleby

Tomten är ca 794 kvadratmeter

Tomten, NOLBY 7:114, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NOLBY 7:114 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hemmanet

Människorna i Hemmanet

Människorna i Hemmanet

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Hemmanet bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Sundsvalls kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (15%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 41% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 011 kr, vilket är 7% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 330 241 kronor i lån.

+7%

Här i Sundsvall betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lindvägen 3 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,59% (0,94)

11,29% (0,01)

0,242% (0,00)

Summa

34,122% (0,95)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,3% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 36% fler röster än riksgenomsnittet.

S+36%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Fiat i området.

Toyota
Fiat

Bostadsmarknaden i Hemmanet

i Hemmanet pågår och planeras det för 36 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Bredsand

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

509 meter från adressen ligger Hemmanets Förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Nya Svartviks herrgård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (372 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hemmanet

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Fylleri/LOB

Rapporterat måndagen den 23 november kl 05:16

Inre hamnen, polis kontaktas gällande berusad man på Centralstationen

Polispatrull beordras till platsen och mannen omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 22 november kl 12:19

Misstänkt rattfylleri i Njurunda.

Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Njurunda. Föraren, en man i 45-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Mannen får sitt körkort omhändertas och bilnycklarna tas i beslag enligt PL24§ (polislagen) för att förhindra fortsatt färd. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 22 november kl 03:23

ett urval från Västernorrlands natten

23 .50 Polisen gör stopp och kontroll av ett fordon vid Shellmacken , Haga, Sundsvall Vid kontroll uppstår misstanke om att föraren är påverkad av droger. Det visar sig också att föraren en man i 45 års åldern saknar körkort. Han misstänks nu för drograttfylleri samt grov olovlig körning.  Polisen tog tillfälligt hand om bilens nycklar för att förhindra fortsatt körning. ------------------------------------------------------------------------  Vid midnatt ser en person i Sundsvall  något som flyter i vattnet vid Inre hamnen. Det ser ut som en kropp. Polis och räddningstjänst  larmas och räddningstjänsten kan med båt fånga "kroppen" som lyckligtvis visar sig vara en docka. Slutet gott och Inre hamnen har nu fått en "torrdocka" 01.50   E4 i höjd med Birsta En bil vägrar stanna och  försöker fly från en  polisbil. Efter ett kortare förföljande kör den flyende bilen ner i diket efter Ljustavägen.  Ingen person skadades men en lyktstolpe  rammades. Föraren, en man i 30 års åldern.  misstänks för rattfylleri/drograttfylleri , en passagerare medtogs  till polisstationen  för kroppsbesiktning då passageraren också misstänks vara narkotikapåverkad.  Uppdatering klockan 07:30 av Maria Linné, RLC-kommunikatör: 04:15 Trafikolycka, Sundsvall Polisen larmas om en singelolycka på E4 vid Birsta, Sundsvall. En personbil har kört av vägen. Föraren, en man, förs till sjukhus med ambulans. Polisen har hört föraren, det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Troligen var halka bidragande orsak till olyckan. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
524%
SverigeHemmanet

Brott jämfört med riket