facebook_pixelBergslagsvägen 98D Västmanlands Län, Kolsva - hitta.se

Bergslagsvägen 98D

731 11 Kolsva, Köping Västmanlands Län

Adress i Kolsva i Kolsva i Västmanlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bergslagsvägen 98D.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1961

Fastigheten på Bergslagsvägen 98D är ett flerfamiljshus byggt 1961.

Bolån i Kolsva - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kolsva. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Kolsva

Boendemiljön i Kolsva

Människorna i Kolsva

Människorna i Kolsva

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Kolsva bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Köpings kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (21%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 10% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 25% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 12 398 kr, vilket är 54% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 437 762 kronor i lån.

-54%

Skatteläget i Köping

För de som är folkbokförda på Bergslagsvägen 98D gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

10,88% (-0,40)

0,242% (0,00)

Summa

33,282% (0,11)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,1% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 87% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+87%

Bilägande

Man kör gärna Audi och Toyota i området.

Audi
Toyota

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 8 objekt till salu i Kolsva

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

152 meter från adressen ligger Lindbackens förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Städet och Norrskensgården i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (424 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tolv minuters cykelväg (3608 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Centrumhuset, mindre än en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kolsva

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat måndagen den 23 november kl 07:03

Man omhändertagen efter försök till stöld på skola.

En väktare larmar polisen om ett misstänkt inbrott i en skola på Barnhemsgatan i Köping. Efter att ha sökt av lokalen anträffar väktaren en påverkad man i en trappa. En polispatrull beordras till platsen och mannen, som är i 35-årsåldern, omhändertas enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan om försök till stöld kommer att skrivas, Polisen tar också ett antal verktyg i beslag.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 06:04

Inbrott i en villa på Vretalundvägen.

Någon har slagit sönder ett fönster till en villa på Vretlundavägen och stulit bland annat teve-apparater och en dator. Huset har stått tomt sedan i tisdags. Polis har knackat dörr och spärrat av för teknisk undersökning.

Bråk

Rapporterat fredagen den 13 november kl 07:53

Bråk mellan flera personer i centrala Köping.

Polisen får in flera samtal om ett pågående bråk på Stora gatan i centrala Köping. När polis kommer till platsen bråkas det fortfarande, och ytterligare patruller beordras till platsen. Flera personer kontrolleras, två avlägsnas också från platsen, och polisen tar ett antal tillhyggen i beslag. Ingen person frihetsberövas i samband med bråket, men två personer väljer att anmäla varandra för misshandel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
35%
SverigeKolsva

Brott jämfört med riket