facebook_pixelVårvägen 6 Västra Götalands län, Öckerö - hitta.se
Hitta.se

Vårvägen 6

475 32 Öckerö, Öckerö Västra Götalands län

Adress på ÖckeröÖckerö i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vårvägen 6.

Hitta hit

En villa byggd 1944

På adressen finns en villa byggd 1944. Huset är 114 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Öckerö.

Värderingen är 39 026 kr/m²

Villan på Vårvägen 6 värderas till ca 4 410 000 kr (39 026 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 410 000 kr

Bolån på Öckerö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta på Öckerö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån på Öckerö

Tomten är ca 603 kvadratmeter

Tomten, ÖCKERÖ 2:660, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖCKERÖ 2:660 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön på Öckerö

Människorna på Öckerö

Människorna på Öckerö

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

På Öckerö bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Öckerös kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 095 kr, vilket är 4% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 015 063 kronor i lån.

+4%

Skatteläget i Öckerö

För de som är folkbokförda på Vårvägen 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Kristdemokraterna det största partiet med 21,8% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 245% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+245%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 47 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 6 objekt till salu i Hönö

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vårvägen. Snitthyran är 7 500 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

341 meter från adressen ligger Kyrkbackens Förskola Öckerö Församling.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Alexius Livs på Hårdebacksvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Strandbaren och Hamnens pizza & restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (423 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tolv minuters gångväg (1259 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Öckerö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 01:04

Vid Torshamnen inträffar en olycka som kommer att utredas som arbetsplatsolycka med dödlig utgång.

I samband med att mannen besiktigar broar vid Torshamnen blir han klämd mellan en båt och en bro. Han körs till sjukhus och där konstateras det att mannen avlidit av sina skador. Platsen spärras av för teknisk undersökning och en förundersökning gällande arbetsplatsolycka inleds.

Stöld

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 03:47

Stulna datorer, man gripen, Torslanda torg.

Tre personer får sina datorer tillgripna från ett grupprum på Chalmers. En av dem kan dock följa sin tillgripna dator via en GPS-funktion. Den positionerar till en busshållplats på Östra Hamngatan. Därefter rör den sig, troligen med buss eller spårvagn, vidare på Stampgatan, för att sedan stanna på Kortedala Torg. Polis skickas för att lokalisera de tillgripna datorerna. Positioneringen rör sig under tiden åter mot Centralstationen, därefter vidare till Hjalmar Brantningstorget. Det är dock mycket fordon i rörelse, och svårt för polis att lokalisera på vilket fordon, buss eller spårvagn, datorerna befinner sig på.  Positioneringen rör sig vidare i linje med Vågmästareplatsen, där den skulle kunna färdas ombord på svart express. När bussen stannar på Torslanda torg positionerar den tillgripna datorn detsamma. Polispatrull kan strax därefter stoppa den aktuella bussen, och en man kontrolleras. De tillgripna datorerna anträffas i anslutning till honom. Han grips som misstänkt för stölden, och de tre datorerna återlämnas därefter till sina ägare.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 06:43

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

22.42 Göteborg, personrån Vid hållplatsen Övre Hällsvik på Hjuviksvägen är det en kille i 18-årsåldern som blir avtvingad sin jacka av ett okänt antal personer under knivhot. Rånarna kommer i en bil och stannar till vid hållplatsen och efter rånet åker dom från platsen i samma bil. 01.02 Trollhättan, skadegörelse Polis och räddningstjänst larmas till Lextorpsvägen där det ska brinna i en parkerad bil. Polisen misstänker att branden är anlagd och skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 02.11 Göteborg, stöld genom inbrott Vid Högsbogatan griper polisen två män i dryga 40-årsåldern under pågående inbrott i källarförråd. 02.39 Skara, stöld genom inbrott Vid Smedtorpsgatan går inbrottslarmet igång i en verkstads och kontorslokal. Någon har tagit sig in i lokalen via ett öppet garage och igenom en vägg. Oklart vad som saknas och ingen gripen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
78%
SverigeÖckerö

Brott jämfört med riket