facebook_pixelHanö Fyrs Väg 6A Västra Götalands län, Torslanda - hitta.se
Hitta.se

Hanö Fyrs Väg 6A

423 40 Torslanda, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Torslanda i Torslanda i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hanö Fyrs Väg 6A.

Hitta hit

Bolån i Torslanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Torslanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Torslanda

Tomten är ca 895 kvadratmeter

Tomten, HÄSTEVIK 2:688, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÄSTEVIK 2:688 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Torslanda

Människorna i Torslanda

Människorna i Torslanda

Barnfamiljer med höga inkomster i välbeställda villaförorter kring storstäderna

I Torslanda bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 49 064 kr, vilket är 81% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 216 894 kronor i lån.

+81%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Hanö Fyrs Väg 6A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 37,7% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 99% fler röster än riksgenomsnittet.

L+99%

Bostadsmarknaden i Torslanda

i Torslanda pågår och planeras det för 458 lägenheter och snittpriset är 67 666 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 25 objekt till salu i Torslanda - Hjuvik

Just nu finns det 6 hyreslägenheter att byta till i närheten av Hanö Fyrs Väg. Snitthyran är 9 086 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 832 meter från adressen ligger Rödluvan Ek för.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (388 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (191 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Torslanda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 06:31

Larm inkom till polisen via 112 om två misstänkt skottskadade personer i Bispgården Göteborg.

Polis fick larm via 112 om två misstänkt skottskadade män i närheten av Väderlekstorget i Biskopsgården, Göteborg. Polispatruller var snabbt på plats och kunde konstatera att två personer var skadade i vad som misstänks vara skottskador. Polisen inledde en förundersökning om försök till mord i två fall. Polisinsats. Polisen har en stor resurs på plats som arbetar med ärendet och genomför lämpliga åtgärder.   Polisen arbetar i flera parallella spår, dels med brottsplatsen och genomför en brottsplatsundersökning och då arbetar polisen med att säkra brottsplatsen och säkra spår av händelsen. Platsen är avspärrad i väntan på tekniskundersökning. Polisen arbetar även med att eftersöka gärningsmän.  Polis tar upp vittnesuppgifter och följer eventuella flyktvägar. Polis arbetar brett med denna uppgift. Initialt har även polis arbetat med att hjälpa de skadade männen med förstahjälpen.  Männen har fört till sjukhus med ambulans och vården av de skadade har övertagits av sjukvården.  Polisen är alltid intresserade av tips/iakttagelser gjorda i samband med händelsen. vänligen ring 114 14 om ni har iakttagelser som är av intresse för utredningen. Dessa kan även lämnas via polisen.se.   Händelsen kommer att uppdateras på hemsidan när vi har fler uppgifter att publicera . 19:58 Uppdatering. Polisen kommer att genomföra en omfattande dörrknackningsinsats i området. Brottsplatsen är fortsatt avspärrad i väntan på teknisk undersökning.   21:47 Uppdatering. De två män som blev skadade i skjutningen i Biskopsgården tidigare under dagen är i 20-30-årsåldern, de är kända av polisen sedan tidigare. Polisen har arbetat intensivt under kvällen med ärendet och har nu fyra personer gripna misstänkta för försök till mord.   

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 07:48

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser, dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

22:49 Rattfylleri, Länsmanstorget Göteborg. En kvinna blev stoppad när hon framförde sitt fordon på Länsmanstorget på Hisingen i Göteborg. Kvinnan som är i 40-årsåldern misstänktes för rattfylleri då hon blåst positivt i polisens sållningsinstrument. Kvinnan medtogs för provtagning. Polis skrev anmälan om rattfylleri. 23:08 Trafikbrott, Vara. Polis får rapport om att flera Epatraktorer och bilar skall köras runt och sladdas och förarna skall ägnat sig åt buskörning i centrala Vara. Polis stoppade på platsen en förare  i 20-årsåldern som bötas för störande och onödig körning.   00:25 Misshandel, Linnégatan i Göteborg. En kvinna i 35-årsåldern uppgav för polis att hon blivit misshandlad på Linnégatan. Polis på plats konstaterade att var kvinnan skärrad och verkade vara misshandlad med flera slag i ansiktet. Kvinnan uppgav att hon blivit misshandlad av två okända gärningsmän. Ingen gripen i nuläget.  05:56 Olovlig körning, Vänersborgsvägen i Trollhättan. Polis stoppade ett fordon och förare på Vändersborgsgatan i Trollhättan föraren som är i 80-årsåldern saknade körkort. Polis skrev anmälan om grov olovlig körning.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 06:50

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

19.40 Rån, Lilla Regementsvägen, Göteborg . Inringare till polisen uppger att en man blivit sparkad i huvudet. När polis anländer anträffas mannen, och det visar sig att han blivit rånad. Tre gärningsmän uppges ha sparkat honom i huvudet och i samband med det tillgripit hans mobil. De tre lämnar därefter platsen till fots. Polis söker i området med hund, men de misstänkta anträffas dock inte. Mobilen återfinns dock och lämnas tillbaka till mannen.  Ambulans undersökte honom på plats. En anmälan om rån skrivs. 20.10 Brand, Rimfrostgatan, Göteborg. Polis och ambulans skickas till platsen där det brinner i ett soprum. Räddningstjänst släcker branden, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt. 20.24 Brand, Björkekärr, Göteborg . Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där det brinner i ett radhus. Huset evakueras, men boende har inte fått några skador i samband med branden. Branden utreds som allmänfarlig vårdslöshet. 22.31 Försök till mord, Biskopsgården . Samtal inkommer till polisen om skottlossning utomhus i Biskopsgården. Polis gör beslag på platsen som bekräftar att en skottlossning skett, men ingen skadad person anträffas. En förundersökning gällande försök till mord. Utredningsåtgärder påbörjas, bland annat genomför polis dörrknackning i området.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
154%
SverigeTorslanda

Brott jämfört med riket