facebook_pixelHanö Fyrs Väg 6A Västra Götalands län, Torslanda - hitta.se
Hitta.se

Hanö Fyrs Väg 6A

423 40 Torslanda, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Torslanda i Torslanda i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hanö Fyrs Väg 6A.

Hitta hit

Bolån i Torslanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Torslanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Torslanda

Tomten är ca 895 kvadratmeter

Tomten, HÄSTEVIK 2:688, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÄSTEVIK 2:688 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Torslanda

Människorna i Torslanda

Människorna i Torslanda

Barnfamiljer med höga inkomster i välbeställda villaförorter kring storstäderna

I Torslanda bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 49 064 kr, vilket är 81% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 216 894 kronor i lån.

+81%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Hanö Fyrs Väg 6A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 37,7% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 99% fler röster än riksgenomsnittet.

L+99%

Bostadsmarknaden i Torslanda

i Torslanda pågår och planeras det för 58 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 20 objekt till salu i Torslanda - Hjuvik

Just nu finns det 6 hyreslägenheter att byta till i närheten av Hanö Fyrs Väg. Snitthyran är 9 086 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 832 meter från adressen ligger Rödluvan Ek för.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (388 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (191 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Torslanda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sjukdom/olycksfall

Rapporterat söndagen den 24 januari kl 01:11

Tvååring som fallit från fönster, Kyrkbyn.

Polis och ambulans skickas till Kryrkbyn, där en tvååring fallit ut från ett fönster från första våningen. Barnet förs med ambulans till sjukhus, men skadorna uppges inte vara allvarliga.

Brand

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 09:18

Båt som brinner, Saltholmen.

Polis och räddningstjänst skickas till Fiskebäck efter larm om brand i båt. 21.34 Det finns ingen risk för spridning, då båten är den enda som ligger vid bryggan. Räddningstjänst arbetar med släckning. I anslutning till båten finns en man, som uppger att branden startat i samband med att han ska tända gasolspisen. Han har brandskador på händer och i ansiktet.

Mord/dråp, försök

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 06:31

Larm inkom till polisen via 112 om två misstänkt skottskadade personer i Bispgården Göteborg.

Polis fick larm via 112 om två misstänkt skottskadade män i närheten av Väderlekstorget i Biskopsgården, Göteborg. Polispatruller var snabbt på plats och kunde konstatera att två personer var skadade i vad som misstänks vara skottskador. Polisen inledde en förundersökning om försök till mord i två fall. Polisinsats. Polisen har en stor resurs på plats som arbetar med ärendet och genomför lämpliga åtgärder.   Polisen arbetar i flera parallella spår, dels med brottsplatsen och genomför en brottsplatsundersökning och då arbetar polisen med att säkra brottsplatsen och säkra spår av händelsen. Platsen är avspärrad i väntan på tekniskundersökning. Polisen arbetar även med att eftersöka gärningsmän.  Polis tar upp vittnesuppgifter och följer eventuella flyktvägar. Polis arbetar brett med denna uppgift. Initialt har även polis arbetat med att hjälpa de skadade männen med förstahjälpen.  Männen har fört till sjukhus med ambulans och vården av de skadade har övertagits av sjukvården.  Polisen är alltid intresserade av tips/iakttagelser gjorda i samband med händelsen. vänligen ring 114 14 om ni har iakttagelser som är av intresse för utredningen. Dessa kan även lämnas via polisen.se.   Händelsen kommer att uppdateras på hemsidan när vi har fler uppgifter att publicera . 19:58 Uppdatering. Polisen kommer att genomföra en omfattande dörrknackningsinsats i området. Brottsplatsen är fortsatt avspärrad i väntan på teknisk undersökning.   21:47 Uppdatering. De två män som blev skadade i skjutningen i Biskopsgården tidigare under dagen är i 20-30-årsåldern, de är kända av polisen sedan tidigare. Polisen har arbetat intensivt under kvällen med ärendet och har nu fyra personer gripna misstänkta för försök till mord.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
154%
SverigeTorslanda

Brott jämfört med riket