Är du nöjd med sökresultatet?

Målare

Letar du efter en målare som kan hjälpa dig med professionella måleriarbeten? Här hittar du kontaktuppgifter och recensioner till målerifirmor nära dig.

Jämför offerter och recensioner innan du väljer en målare

Innan du väljer en målare rekommenderar vi att du läser recensioner och [jämför offerter] för att hitta det bästa alternativet för dig. Du jämför enkelt offerter för målare på proffs.se. Det enda du behöver göra är att beskriva vilken typ av jobb du behöver en målare till, så blir du ihopkopplad med målarfirma i området som har tid och kompetens för det uppdraget. På så vis får du en tydlig bild av vad arbetet borde kosta.

Kom ihåg att allt inte hänger på priset - dyrast behöver inte vara bäst och tvärtom. Leta hellre efter en målare för just dina behov. Behöver du någon som är specialist på att måla snedtak, måla barnrum eller kanske behöver din trapphusmålning? Kanske hänger ditt val främst på hur snabbt det kan bli klart? Utgå från dina behov och bilda dig sedan en helhetsuppfattning.

Tjänster som målare ofta erbjuder:

- Invändigt måleri: Diverse måleriarbeten inomhus, såsom väggar i kök, vardagsrum och sovrum samt måleri av möbler och tak. De flesta firmor målar även kontor och andra allmänna ytor. Vissa måleriföretag är specialiserade på trapphusmålning, målning av tvättstuga och andra utrymmen som bostadsrättsföreningar behöver hjälp med.
- Tapetsering: Det syns när en kunnig målare ligger bakom tapetseringen. Du kan absolut tapetsera själv, men om du tar hjälp av en målare blir resultatet hållbart och utseendet sömlöst. Gör du det själv riskerar du att tapeterna släpper från väggarna tidigare än nödvändigt.
- Utvändigt måleri: Utvändiga måleriarbeten är till exempel fasadmålning och måleri av villor och stugor. Vissa firmor kan även erbjuda fasadrenovering i samband med fasadtvätt och fasadmålning.

Få tips om färg och tapeter

Många målare har ett öga för färg och form. Vill du ha hjälp av en målare som ger personlig service och tips kring val av färg? Det finns flera målerifirmor som ger den typen av råd inför ett målerijobb.

Håll fukt och mögel borta med nymålade väggar

Att måla om är ett enkelt sätt att förnya hemmet. Trots att det oftast är estetiska orsaker till att man vill göra om hemma finns det även praktiska skäl till att måla om. Nymålade väggar håller nämligen både fukt och mögel borta. Väggfärgen blir ett skyddande lager mot fukt och mögel. Därför är det viktigt att den färg som används är av hög kvalitet. Fråga gärna firman om deras färger och produkter.

Hoppas du blir nöjd med den målare du väljer!

P.S. Uppskattade du recensionerna? Var schysst tillbaka och glöm inte att recensera den firma du anlitar!