Hitta.se
Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn - Rekrytering & Personaluthyrning, Trädgårdsmästare & Trädgårdsskötsel, Tapetserare, Fönsterputsning, Städning & Rengöring, Bygg- & Anläggningsarbeten, Målare, Snickare, Barnpassning
Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn

Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn

i Tumba

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556767-7694

Om Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn

Vi gör din vardag enklare - i hemmet såväl som på företaget!

Vill du få hjälp av en kunnig veteran med hem och trädgård med t ex trädbeskärning, hantverk, städning och barnpassning? Eller behöver du en flexibel bemanningslösning och seniora medarbetare med lång erfarenhet och kort startsträcka? Vi bemannar tjänster inom de flesta branscher; alltifrån transport till pedagogik.

Veterankraft har ett trettiotal kontor över hela landet och tusentals nöjda kunder varje år. Varmt välkommen att höra av dig, för att se hur vi kan hjälpa just dig!


Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn har 4.7 i betyg!

Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn har betygsatts av 20 personer varav 18 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.7 /5

20 betyg. 18 kommentarer

Maud P.

för mer än ett år sedan

Har flyttat in i en ny lägenhet i Tullinge för ett tag sedan. Köket behövde kompletteras med ett och annat, till det behövdes en snickare. På Veterankraft fann jag Atte, en skicklig yrkesman som placerade ett nytt städskåp på plats med perfekt resultat. Det smälter fullständigt samman med de andra skåpen i köket. En smatt mellan kylskåp och yttervägg ville jag utnyttja bättre, det löste Atte med ett väggfast hyllsystem med extralånga konsoler. På de fem hyllplanen kan jag nu få plats med skrymmande husgeråd - toppen! Några lister under ett klädskåp hann han även med. Behöver du en snickare eller målare så kan jag verkligen rekommendera Atte från Veterankraft, han är en duktig och snabb yrkesman.

Yrsa A.

för mer än ett år sedan

Vad skulle jag gjort med skötseln av trädgårn om jag inte vänt mig till Veterankraft för ett antal år sen? Att klippa träd och häckar har blivit för tungt så nu kommer Roland och ibland Nisse till min hjälp! Att forsla bort avfallet får man inget rotavdrag för, men det är ju inte deras fel.

Margareta L.

för mer än ett år sedan

En skicklig snickare (och målare) hjälpte mig med hyllor i mitt förråd. Han tog exakta mått, inköpte vad som behövdes, använde vattenpass för att få hyllorna rätt plats. Han var snabb och noggrann. Fråga efter Atte och du blir nöjd.

Jouko T.

för mer än ett år sedan

Enormt skicklig hjälp med att bygga en inglasad veranda. Här sitter vi ofta på kvällarna och njuter. Kan rekommendera Veterankraft.

Ove P.

för mer än ett år sedan

Veterankraft har hjälpt mig att hålla min gräsmatta klippt under sommaren. Ingemar är väldigt pålitlig och trevlig och det har känts tryggt att någon tagit hand om gården när jag inte varit hemma.

Gunilla C.

för mer än ett år sedan

Jag behövde ett proffs att samarbeta med inför reparation av mitt gamla hus. Tack vare Allan kunde vi i juni planera och påbörja arbetet. I oktober var vi färdiga. Jag var hantlangare och snickaren sågade och skruvade. Resultatet blev fint. Roligt mef arbetsgemenskap också.

Åsa S.

för mer än ett år sedan

När min mamma inte orkade att klippa sin gräsmatta längre ringde vi Veterankraft och anlitade Ingemar. Trevligt bemötande och en fin och välklippt gräsmatta varje vecka under vår och sommar. Vi är mycket nöjda och kommer fortsätta anlita Veterankraft.

Roland G.

för mer än ett år sedan

Hade inte tvättat fönstren på flera år men efter att ha anlitat Veterankraft, har jag nu fått skinande fönster! Tack för ett utmärkt arbete!

Cronje L.

för mer än ett år sedan

Har anlitat veteran kraft i 2 år för beskärning av fruktträd vilket har resulterat i att fått vackrare träd och luftigare. Känns jättebra. Snyggt jobbat och trevligt bemötande

Inger K.

för mer än ett år sedan

Vi har anlitat veterankraft vid ett flertal tillfällen och alltid varit väldigt nöjda! De har utfört trädgårdsarbete och snickerier, mycket proffsigt! Väldigt positivt tycker vi, att det gått snabbt mellan bokning och handling. Det har varit ett sant nöje att få hjälp av dessa trevliga grabbar och vi rekommenderar dem varmt. Inger och John Kernot

Karta och andra adresser

Grödingevägen 49, 147 31 Tumba

Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn har verksamhet på Grödingevägen 49, Tumba. 

Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn har 47 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Tumbaskontoret är Veterankraft Söderort i Handen.

Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn gick med vinst (2021)

Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn gick med vinst, 13 210 000 kr. Veterankraft Botkyrka/ Salem/ Södertälje/ Nynäshamn ökade sin omsättning med 18,49% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Veterankraft AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är personaluthyrning och rekrytering av personal samt förvaltning av lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Veterankraft AB

Organisationsnummer:

556767-7694

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Nils Johan Peter Ahlberg

Bolaget registrerat:

2008-10-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

78200 - Personaluthyrning

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-403 056 00