Hitta.se
Veterankraft Lund - Gödsel, Bemanningsföretag, Flyttstädning, Bergsprängning, sprängning, Trädgårdsanläggare, Trädfällning, trädvård, Gräsmattor, Städservice, industriell rengöring, Dekorationsmålare, Arbetsförmedling, Rengöringsprodukter, Hushållsnära tjänster, hemservice, Rekrytering & Personaluthyrning, Byggmästare & Byggnadsentreprenörer, Städning & Rengöring, Snickare, Målare, Fönsterputsning, Byggföretag, Outsourcing, Städutrustning, Stubbfräsning, Plattsättning, plattor, Bygg- & Anläggningsarbeten, Trädgårdsmästare & Trädgårdsskötsel, Tapetserare, Rivningsarbeten
Veterankraft Lund

Veterankraft Lund

i Lund

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556767-7694

Om Veterankraft Lund

Vi gör din vardag enklare - i hemmet såväl som på företaget!

Vill du få hjälp av en kunnig veteran med hem och trädgård med t ex trädbeskärning, hantverk, städning och barnpassning? Eller behöver du en flexibel bemanningslösning och seniora medarbetare med lång erfarenhet och kort startsträcka? Vi bemannar tjänster inom de flesta branscher; alltifrån transport till pedagogik.

Veterankraft har ett trettiotal kontor över hela landet och tusentals nöjda kunder varje år. Varmt välkommen att höra av dig, för att se hur vi kan hjälpa just dig!


Veterankraft Lund har 5.0 i betyg!

Veterankraft Lund har betygsatts av åtta personer varav sex även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

8 betyg. 6 kommentarer

Björn H.

för mer än ett år sedan

Vi använder Veterankraft i Lund för löpande städning i företaget. Vid behov har vi även använt dem för hjälp med att bl.a. montera lagerhyllor och bortforsling av skräp. Rekommenderas!

Sergio M.

för mer än ett år sedan

Anlitar dem med barnpassning och vi är jättenöjda , starkt rekommenderar dem.

Kristina W.

för mer än ett år sedan

Jag har anlitat Veterankraft vid flera tillfällen och är väldigt nöjd med all hjälp jag fått med trädklippning, fönsterputsning och städning etc. Trevlig och mycket kompetent personal. Hälsningar, Kristina

Lena N.

för mer än ett år sedan

Vi behövde ny få in ny sand till vår sandlåda på förskolan och beställde sand och tog hjälp av veterankraft att få in sanden i sandlådan. Det tog inte lång tid för ”gubbarna” att få in 500kg och dessutom sopande dom och städade efter sig. Det var en jätte bra lösning med Veterankrafts hjälp. Stort tack. Tomegårdens Montessoriförskola.

Eva S.

för mer än ett år sedan

Skickade en förfrågan om trädgårdshjälp till min pappa som blivit akut mycket sjuk. Dagen efter blev jag uppringd av en mycket trevlig och hjälpsam handläggare i Lund. Det tog inte lång tid innan hjälpen var på plats och det såg ut som pappa var hemma. Nu har jag tecknat ett löpande avtal, känns tryggt att veta att trädgården sköts på ett fint sätt av veteranen Måns.

Lena N.

för mer än ett år sedan

Vi fick hjälp med att klippa vårt träd och det var så smidigt allt från beställning till utförandet. Vi kommer säkert att utnyttja Veterankraft igen. Stort tack för hjälpen.

Karta och andra adresser

Dalbyvägen 5, 224 60 Lund

Veterankraft Lund har verksamhet på Dalbyvägen 5, Lund. 

Veterankraft Lund har 47 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Lundskontoret är Veterankraft Lund i Lund.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 046-560 48 00