facebook_pixelWemind Skåne AB - Wemind Helsingborg - Nedre Nytorgsgatan 13, Helsingborg | hitta.se
Hitta.se

Om Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg

Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg är verksam inom specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus och hade totalt 54 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 5 personer sedan 2018 då det jobbade 49 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2009. Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg omsatte 60 255 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg har 1.3 i betyg!

Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg har betygsatts av tre personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.3 /5

3 betyg. 3 kommentarer

Elisabeth T.

för 2 dagar sedan

Hej! Måste säga att det alltid är problem när man får en ny kontaktperson på denna mottagning! Efter flera års kontakt med samma läkare som jag haft, har fungerat perfekt och kännts tryggt för mig. Då denne har slutat på mottagningen så blir jag utsatt för något helt annat än vad jag är van vid med dessa nya kontaktpersoner/ läkare. Alltid strul med medecineringen och recepten man är berättigad till och van vid. Helt plötsligt så hamnar man på en nybörjar nivå, trots att det inte är befogat. Detta gör oss som har Adhd fruktansvärt otrygga och otrevliga mot denne nya läkare vi får. Här går dom in o styr o ställer med våra medeciner som vi har tagit i många år, utan att vi har något att säga till om. Här är väl ändå den nya läkaren som ska anpassa sig till patienten och dess behov, och inte tvärtom! Detta är rena rama skräckupplevelsen för mig i alla fall. Det känns fruktansvärt hemskt! I mitt fall blev jag rekommenderad Zymbalta 30 mg med upptrappning efter 1 månad och sänkning av min Elvanse. Istället för att ge mig nytt recept på Zymbalta efter 1 månad, så har hon istället markulerat medecinen helt o hållet. Detta är absolut inte okey, bara slarv. Det är definitivt inte bra för mitt psyke med dessa glapp och speciellt med denna starka medecinen Zymbalta. Det känns som att jag blir kastad till hajarna i havet. Inte alls okey!

Ulrika

för mer än 6 månader sedan

Jag fick psykos på Elvanse, efter detta felaktigt diagnos bipolär sjukdom pga biverkningar av läkemedel (Abilify, ångest, depression). Efter detta fick jag Litium och låg ett helt år i RCVS/epilepsi som höll på att bli min död. Avbröt själv min behandling med Litium och överlevde! Psykiatriker måste lära sej hantera läkemedel! /Leg. Farmaceut

Anna

för mer än 6 månader sedan

Önskar att de hade vänligare bemötande

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Nedre Nytorgsgatan 13, 252 26 Helsingborg

Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg har verksamhet på Nedre Nytorgsgatan 13, Helsingborg. 

Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Helsingborgskontoret är Psykiatripartners Resurs AB i Lund.

Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg gick med förlust (2019)

Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg gick med förlust, -9 922 000 kr. Wemind Skåne AB - Wemind Helsingborg ökade sin omsättning med 19,39% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Wemind Skåne AB:

Bolaget skall bedriva hälsovård och psykiatri samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Wemind Skåne AB

Organisationsnummer:

556772-8109

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

WeMind AB

Bolaget registrerat:

2009-06-09

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86222 - Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus