hitta.se

Särskilda villkor för Integration

1. Inledande bestämmelser

1.1. Dessa villkor för Integration (”Särskilda Villkor för Integration”) gäller mellan Hitta.se och Kund för Integration som tillhandahålls Kund av Hitta.se. Uttryck och definitioner som används i dessa Särskilda Villkor för Integration ska ha samma betydelse som i Särskilda Villkor för Infosida Deluxe och Hitta.ses Allmänna Villkor, om inte annat särskilt framgår.

1.2. Om inget annat framgår av dessa Särskilda Villkor för Integration, gäller vad som står föreskrivet i de Allmänna Villkoren som finns att tillgå på Hitta.ses hemsida.

2. Integration

2.1. Integration möjliggör för Kund att marknadsföra dess verksamhet och utbud av produkter/tjänster via särskilda annonsutrymmen på Hitta.ses webbplats.

2.2. Kunds annons enligt Avtalet (”Kunds annons”) ska utformas och produceras av Hitta.se i samråd med Kund. Kunds annons kan bestå av till Kund eller Kunds verksamhet relaterad (i) bild, (ii) logotyp, (iii) rubrik, (iv) text, samt (v) bakgrundsfärg. Kunds annons kan vidare inlänkas till Kunds Företagssida eller Kunds eller Kunds verksamhet relaterad webbplats.

2.3. Hitta.se ska, i enlighet med överenskommelse med Kund i samband med ordern, publicera Kunds annons på lämpliga annonsutrymmen på Hitta.ses webbplats med hänsyn till bland annat Kunds utbud av produkter/tjänster och avsedd målgrupp.

2.4. Utöver vad som följer av de Allmänna Villkoren, äger Hitta.se rätt att anpassa och ändra Kunds annons, såsom storlek och format, samt valt annonsutrymme enligt punkt 2.3 ovan för att, enligt Hitta.ses bedömning, optimera kvalitéten av Kunds annons och Integration för Kund. För det fall Kunds annons uppenbart avviker från vad Kund och Hitta.se har kommit överens om med avseende på utformning enligt punkt 2.2 ovan, äger Kund rätt att begära ändring av Kunds annons. Efter att Hitta.se har gått igenom och bekräftat begärd ändring, ska Hitta.se inom skälig tid ändra och publicera Kunds annons i enlighet med Kunds begäran.

3. Publicering av uppgifter

3.1. Material relaterat till Kund enligt punkt 2.2 ovan och andra relevanta uppgifter ska publiceras av Kund via av Hitta.se tillhandahållen webbtjänst, tillhandahållas Hitta.se av Kund via e-post eller tillhandahållas Hitta.se enligt annan överenskommelse i samband med ordern.

4. Funktion

4.1. Integration är som utgångspunkt aktiverad tjugofyra (24) timmar om dygnet. Hitta.se kan dock, från tid till annan, komma att inaktivera Integration med anledning av planerade, eller oplanerade, driftstopp, till exempel med syftet att utveckla och förändra Integration i enlighet med vad som föreskrivs i de Allmänna Villkoren.

4.2. I enlighet med vad som föreskrivs i de Allmänna Villkoren lämnar Hitta.se inga garantier avseende Integration, inklusive (utan begränsning) dess tillgänglighet, ett visst resultat eller produktens lämplighet för Kund.

5. Tillhandahållet material

5.1. Kund ansvarar för och garanterar att (i) samtliga uppgifter, utformning och innehåll och länkad information som denne tillhandahåller Hitta.se (”Tillhandahållet Material”) inte innehåller immaterialrättsligt skyddat material som Kund inte har fått tillstånd att tillgängliggöra, (ii) Kund innehar samtliga tillstånd och rättigheter som erfordras för användning av Tillhandahållet Material, (iii) Tillhandahållet Material inte strider mot lag, förordning eller myndighetsbeslut eller innebär intrång i annans rättighet, och att (iv) Tillhandahållet Material överensstämmer med god marknadsföringssed samt inte innehåller stötande eller förargande material.

5.2. Hitta.se förbehåller sig rätten att omedelbart ta bort eller avstå från att publicera Tillhandahållet Material, och därmed att underlåta att leverera produkt eller utföra tjänst, vars innehåll enligt Hitta.ses bedömning (i) bryter mot Avtalet, (ii) kan strida mot lag, förordning, myndighetsbeslut eller annans rättighet, (ii) kan leda till rättsliga åtgärder mot Hitta.se eller någon av dess representanter, eller (iii) på annat sätt är olämpligt, stötande eller förargande. För det fall Hitta.se väljer att inte leverera produkt eller utföra tjänst gäller vad som föreskrivs i de Allmänna Villkoren.

5.3. Kund är medveten om att Hitta.se löpande övervakar Tillhandahållet Material i syfte att säkerställa detta i förhållande till vad som framgår av punkt 5.1 och 5.2 ovan. Av samma anledning kan Hitta.se komma att moderera Tillhandahållet Material.

6. Kunds användning av Integration

6.1. Det åligger Kund att samarbeta med Hitta.se för att Hitta.se ska kunna tillhandahålla Integration och fullgöra sina skyldigheter enligt Avtalet. Hitta.se kan under tiden för Avtalet komma att presentera skriftliga instruktioner avseende Kunds användning av Integration. Kund åtar sig att följa, iaktta och efterleva sådana instruktioner.

Om du tecknade ditt avtal före den
1 mars 2022 så omfattas du av de äldre villkoren (Jan 2013 - Mars 2021).