facebook_pixelDital AB - Larmgatan 40, Kalmar | hitta.se
Hitta.se

Om Dital AB

Dital AB är verksam inom konsultverksamhet avseende företags organisation och hade totalt 17 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 1 person sedan 2019 då det jobbade 16 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2009. Dital AB omsatte 37 365 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Dital AB har 1.0 i betyg!

Dital AB har betygsatts av nio personer varav nio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

9 betyg. 9 kommentarer

Gustav

för mer än 6 månader sedan

Båg o lögner. Lovar saker som inte uppfylls. HANDLA INTE AV DOM

Axel

för mer än ett år sedan

Företaget bedriver försäljning med maffialiknande metoder och tveksamma affärsupplägg som syftar till att vilseleda sina kunder.

Bluff

för mer än ett år sedan

Utger sig att vara direkt ifrån Telia och ge priser som Telia säger inte stämmer.

Kalle A.

för mer än ett år sedan

Ditals telefonförsäljare utger sig för att vara kontaktperson åt Telia. Man vill skicka ett datasimkort utan extra kostnad. Som en gåva skickar de även med en läsplatta från Samsung. Senare visar det sig att datakortet kostar ca 400 kr/månad som tillägg på Teliafakturan. När det pålurade "avtalet" önskas hävas så kräver man tillbaka läsplattan oöppnad alt. 2600 kr exkl moms då läsplattan nu är "inbakad" i "avtalet".

Lena

för mer än ett år sedan

Försöker luras. Deras "erbjudande" hade inneburit att vi fått betala drygt 5.000:- för en padda eller telefon som vi skulle fått utan extra kostnad. Bara mailet de skickade får en att dra öronen åt sig. Inget telefonnummer, adress eller org. nr. Den fulingen gick vi inte på!

Ola S.

för mer än ett år sedan

Varning för detta företag!!! En säljare från företaget ringde mig och sa att eftersom jag har ett stort mobilabonnemang hos Telia så har jag två gratis datakort och Telia vill gärna ge oss två läsplattor för detta. Jag förstod inte varför de ville ge oss två läsplattor men då förklarade säljaren att de ville ha kvar mig som kund så då skulle jag få läsplattorna för det. Jag frågade flera gånger om det skulle bli någon extra kostnad för detta och det bedyrade säljaren att det inte skulle bli. Jag behövde inga läsplattor men jag tänkte att jag inte kan säga nej till två gratis läsplattor. Nu när jag får fakturan debiterar Telia 480:- per månad för dessa läsplattor. Det skulle betyda en kostnad på över 10000:- för mig under de 24 månader som avtalet påstås gälla. Jag vet att jag inte gått med på någon kostnad. När jag konfronterar Dital om detta så skickar de mig en fabricerad inspelning på ett muntligt avtal. Jag kommer kontakta Telia och även polisanmäla händelsen. Märkligt att Telia använder sig av bluffmakare som detta företag.

Petter

för mer än ett år sedan

Ringer runt och lurar folk. Påpekade att vi i vårt företag betalade för mycket för våra abonnemang och att de kunde sänka kostnaden med 100 kr/abonnemang varje månad. Dessutom hade vi rätt till tvillingkort gratis och till dessa "slängde han med" två samsung surfplattor utan extra kostnad. Lät lite för bra för att vara sant, så jag kontaktade Telia och det hela visade sig vara en bluff. Det gick inte att sänka priset på våra bundna abonnemang och kostnaden för det han kunde "slänga med" skulle landa på totalt drygt 500 kr extra/månad exkl moms istället för 200 kr billigare. Köp ingenting av dessa bluffmakare!

Lundahls A.

för mer än ett år sedan

Dital AB lurar folk igen. Okt. -17 ringer en kille från Dital och lyckas få över mig från Telenor till Telia. Efter någon vecka ringer jag honom p.g.a. att jag ville kunna se i telefonen om någon ringer under pågående samtal. Han säjer då att jag måste ha en växel från telia för att kunna få den funktionen. Det visar sig att det var bluff. Den funktionen gick att slå på i telefonen. Den killen fick senare sparken från Dital efter att ha tvingat på onödig utrustning, men mycket bekymmer och tid krävdes för att annullera växeln. För ett par månader sedan ringer samma företag upp mig igen. Den här gången var det Modi som ringde. Han påstod att jag hade betalat 8000 kr för mycket för mitt abonnemang sedan avtalsstarten. Vi kom överens om att jag skulle få en Samsungtelefon som kompensation för det inträffade. Telefonen kom med posten och en surfplatta som jag inte beställt. Nu skulle fakturan bli lägre än tidigare och en ny telefon hade levererats p.g.a. den tidigare överdebiteringen. Efter ytterligare några veckor kom fakturan på 5537 kr istället för normala 2770 kr. Har pratat med Modi flera gånger och han har erkänt att det är något fel på fakturan men inte gjort något åt det utan gömt huvudet i sanden. Jag ville bara ha en kreditfaktura och en ny riktig faktura, men det hände inget från Modi. När betaldatum för fakturan närmade sig var jag tvungen att bestrida den hos Telia. Då får jag ett sms från modi 2,5 månader efter att jag öppnad paketen och undrade då att jag kunde skicka tillbaka paketen om de var oöppnade. Efter samtal med honom i dag har han aldrig sagt att tidigare fakturor var för höga och att den fakturan jag fått måste vara riktig. De 8000 kr som jag tidigare betalat för mycket, ville han inte kännas vid! Jag ringer Telia direkt och berättar det inträffade. De bryter mitt avtalet avtal med Dital AB direkt och noterar det inträffande. JAG VARNAR PÅ DET BESTÄMDASTE ATT HA MED DET FÖRETAGET ATT GÖRA!!!

Patrik

för mer än ett år sedan

Telefon försäljare. Vill diskutera ditt teleabonnemang .

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Larmgatan 40, 392 48 Kalmar

Dital AB har verksamhet på Larmgatan 40, Kalmar. 

Dital AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kalmarskontoret är Dital AB i Kalmar.

Dital AB gick med vinst (2020)

Dital AB gick med vinst, 6 531 000 kr. Dital AB ökade sin omsättning med 15,12% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Dital AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla konsultationstjänster inom försäljning, marknadsföring, internethandel och utvecklingsfrågor inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Dital AB

Organisationsnummer:

556778-5927

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2009-11-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-389 24 34