Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 025 | 20 134 | 18 046 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 153 | 3 512 | 2 634 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 153 | 3 511 | 2 603 |
Årets resultat (tkr) | 558 | 2 071 | 1 219 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 790 | 9 396 | 9 535 |
Antal anställda | 14 | 17 | 15 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 21 025 | 20 134 | 18 046 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 3 153 | 3 512 | 2 634 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 153 | 3 511 | 2 603 |
Årets resultat (tkr) | 558 | 2 071 | 1 219 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 491 | 374 | 703 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 298 | 9 022 | 8 832 |
Tillgångar (tkr) | 7 790 | 9 396 | 9 535 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 320 | 5 762 | 6 133 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 74 | 129 | 129 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 395 | 3 505 | 3 274 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 790 | 9 396 | 9 535 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 3 000 | 2 442 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 14 | 17 | 15 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 502 | 1 184 | 1 203 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 15.0% | 17.4% | 14.6% |
Soliditet | 42.6% | 61.3% | 64.3% |
Kassalikviditet | 96.3% | 248.8% | 266.4% |
3 Kardesler AB ingår i en koncern med 7 bolag. Koncernmoderbolag är 3 Kardesler Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.