Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och köpa och sälja köksutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 39 464 | 25 355 | 25 206 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -36 | 811 | -182 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -113 | 695 | -263 |
Årets resultat (tkr) | 627 | -11 | |
Summa tillgångar (tkr) | 12 519 | 13 379 | 14 121 |
Antal anställda | 24 | 14 | 15 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 39 464 | 25 355 | 25 206 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -36 | 811 | -182 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -113 | 695 | -263 |
Årets resultat (tkr) | 627 | -11 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 4 419 | 4 210 | 4 291 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 8 100 | 9 169 | 9 829 |
Tillgångar (tkr) | 12 519 | 13 379 | 14 121 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 808 | 1 808 | 1 181 |
Obeskattade reserver (tkr) | 100 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 556 | 2 146 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 10 711 | 11 015 | 10 693 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 12 519 | 13 379 | 14 121 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 000 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 24 | 14 | 15 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 644 | 1 811 | 1 680 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.1% | 3.2% | -0.7% |
Soliditet | 14.4% | 13.5% | 8.9% |
Kassalikviditet | 59.2% | 73.7% | 83.7% |
Goda Livet Restaurant AB ingår i en koncern med 10 bolag. Moderbolag är Soo AB och koncernmoderbolag är Stockholm Krogbolag AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet och köpa och sälja köksutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.