Bolaget ska bedriva verksamhet bestående i att äga och förvalta restauranger, bedriva restaurangverksamhet, köpa och sälja köksutrustning samt därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -254 | -184 | -162 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 12 426 | -511 | -474 |
Årets resultat (tkr) | 12 426 | -511 | -474 |
Summa tillgångar (tkr) | 45 356 | 34 411 | 37 533 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -254 | -184 | -162 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 12 426 | -511 | -474 |
Årets resultat (tkr) | 12 426 | -511 | -474 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 23 035 | 23 010 | 23 010 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 22 321 | 11 401 | 14 523 |
Tillgångar (tkr) | 45 356 | 34 411 | 37 533 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 18 446 | 6 020 | 6 531 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 4 731 | 6 056 | 7 379 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 22 179 | 22 335 | 23 623 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 45 356 | 34 411 | 37 533 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 13 000 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 40.7% | 17.5% | 17.4% |
Kassalikviditet | 100.6% | 51.0% | 61.5% |
Klassiska Krogar i Stockholm AB ingår i en koncern med 10 bolag. Koncernmoderbolag är Stockholm Krogbolag AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva verksamhet bestående i att äga och förvalta restauranger, bedriva restaurangverksamhet, köpa och sälja köksutrustning samt därmed förenlig verksamhet.