Lawall Förvaltnings AB Huskvarna - hitta.se

Box 459
561 31 Huskvarna

Många företag har flyttat till Huskvarna senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Lawall Förvaltnings AB

Lawall Förvaltnings AB är ett mindre aktiebolag med 1 anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 241 TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.Testa en premiumsida på hitta.se kostnadsfritt i tre månader.

Kom igång!


Läs mer på monster.se

Rivstarta hösten med ett nytt jobb i Huskvarna

Är det dags att byta jobb?
Se tusentals jobb i Huskvarna

Innan du söker jobb är det klokt att se över ditt CV. Monsters rekryterare hjälper dig med tre snabba tips. Till video!

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Lawall Förvaltnings AB?

Skriv ett omdöme

Lawall Förvaltnings AB gick med vinst (2018)

Lawall Förvaltnings AB gick med vinst, 241 tkr. Lawall Förvaltnings AB ökade sin omsättning med 3.50% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Lawall Förvaltnings AB:

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och annan fast egendom, samt bedriva uthyrningsverksamhet av fastigheter, samt bedriva ny- och ombyggnationer av byggnader och byggnadsmoduler, samt bedriva sjuk- och friskvård och därmed förenlig verksamhet, samt bedriva import och marknadsföring av IT- och telekomprodukter, samt bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom logistik-, administrations-, marknads-, ekonomi-, organisations-, tillverknings-, media- och dataområdena, samt bedriva utvecklingsarbete i form av systemutveckling, programmering, framställning av hemsidor, samt bedriva uthyrningsverksamhet av fordon, husbilar, husvagnar, båtar, och vattenscootrar, samt bedriva försäljningsverksamhet på mässor, utställningar även i form av torghandel, samt bedriva import och försäljning av vin- och spritprodukter, samt idka finansieringsverksamhet, dock ej sådan som avses i lag om kreditaktiebolag eller lag om bankrörelse, samt idka affärsutveckling av idéer och projekt i egen regi eller i heleller delägda dotterbolag samt idka handel med värdepapper, investeringsobjekt och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Lawall Förvaltnings AB

Organisationsnummer:

556480-7021

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1994-01-29

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43341 - Måleriarbeten

Andra format av 031-55 54 90