facebook_pixel
Hitta.se

Om Roslagsbostäder AB

Roslagsbostäder AB är verksam inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder och hade totalt 47 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 3 personer sedan 2019 då det jobbade 44 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Roslagsbostäder AB omsatte 208 428 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Vad tycker du om Roslagsbostäder AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Centralvägen 6, 762 31 Rimbo

Roslagsbostäder AB har verksamhet på Centralvägen 6, Rimbo. 

Roslagsbostäder AB har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Rimboskontoret är Roslagsbostäder AB i Norrtälje.

Roslagsbostäder AB gick med vinst (2020)

Roslagsbostäder AB gick med vinst, 23 328 000 kr. Roslagsbostäder AB ökade sin omsättning med 10,51% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 47 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Roslagsbostäder AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Norrtälje kommun förvärva, försälja, äga, förvalta fastigheter eller tomträtter och bygga bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar samt bedriva härmed förenlig verksamhet. Bolaget är skyldigt att utföra de uppdrag som bolaget tilldelas av sin ägare. Verksamheten ska bedrivas i ägarens ställe. Bolagets ändamål är att, med iakttagande av likställhetsprincipen och lokalieringsprincipen i samverkan med Norrtälje kommun och andra aktörer på marknaden att verka för att behovet av hyresbostäder tillgodoses i kommunen. Verksamheten ska bedrivas med affärsmässiga principer Verksamheten ska bedrivas med affärsmässiga principer under iakttagande av eventuella tillämpliga kommunalrättsliga principer.

Verksamheten ingår i:

Roslagsbostäder AB

Organisationsnummer:

556045-3291

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Norrtälje Kommunhus AB

VD:

Eva Marie Lenngren

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder