Hitta.se

Telenor Sverige AB

i Stockholm

Org.nr. 556421-0309

Kundservice

Besök

Leveransadress

Telenor Sverige AB
116 88 Stockholm

Om Telenor Sverige AB

Telenor Sverige AB är verksam inom trådlös telekommunikation och hade totalt 1 657 anställda 2021. Antalet anställda har minskat med 138 personer sedan 2020 då det jobbade 1 795 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1991. Telenor Sverige AB omsatte 12 508 914 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Telenor Sverige AB har 2,3 i betyg!

Telenor Sverige AB har betygsatts av 134 personer varav 66 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,3 /5

134 betyg. 66 kommentarer

Hedieh K.

för 2 veckor sedan

Värsta service och säljer ljuger för att sälja Aldrig rekommendera

Anders

för 4 veckor sedan

svarar dåligt när man skriver mail. till dom

Fanny E.

för en månad sedan

Sluta ring tack

Alexander L.

för en månad sedan

Sluta ring för i helvete

Marie R.

för en månad sedan

Bra tjänster och bra bemötande. Dock finns säljare som agerar respektlöst och adderar oönskade tjänster till ditt abonnemang eller ytterligare abonnemang som du får fakturor för. Svårt säga upp!!

Ingemar S.

för 2 månader sedan

Hela idén med telefonförsäljare som ringer upp och stör år 2023 känns väldigt otidsenligt.

Petra R.

för 2 månader sedan

Idag blev jag blåst av Telenor igen. Känslan av att man inte har något att sätta emot och att de misstror dig så fort du har en fråga är hemsk. Det är en gåta att någon orkar jobba på deras kundtjänst, där grundtanken är att inte lite på någon och att ta betalt för tjänster/produkter som inte ens har levererats.

Michael L.

för 3 månader sedan

Försöker ringa kundtjänst på Telenor för en fråga om Faktura som är felaktig Ingen svarar. Finns det en kundtjänst/support eller är det bara hittepå?????????

Lars J.

för 4 månader sedan

Jag försöker att avsluta ett abonnemang hos er som jag sedan tidigare har avslutat. Jag har nu totalt försökt 7ggr att få det avslutat. Första försöket var den 27 sep och jag har betalat för okt månad d vs uppsägningsmånaden. Nu får jag en ny faktura för nov månad och den tänker jag inte betala, den får ni kreditera. Jag har väntat i er telefonkö mer än 4 timmar totalt. En person från kundtjänst skulle hjälpa mig med detta och ringa mig kl 12:00 idag, kl är nu 21:00 och han har inte ringt tillbaka. Jag har blivit slussad fram och tillbaka men ingen av era medarbetare kan tydligen avsluta ett abonnemang på Telenor. Jag vill att någon ansvarig person kontaktar mig omgående ang detta. Nu är det ingen som svarar längre hos kundtjänst, senaste väntetiden var 1 min men då fick jag vänta i 52 min. Det här ger verkligen ett dåligt intryck av Telenor. Om man tecknar ett abonnemang hos er - är det då att anse som livslångt? Då bör det framgå i villkoren. (Vilket Konsumentverket borde ha en åsikt om). Dessutom ser jag att ni inte svarat på tidigare klagomål.....

Erland B.

för 4 månader sedan

Sannolikt den sämst fungerande administration jag någonsin träffat på. Min sambo och jag har under några veckor försökt överföra ett abonnemang från henne till mig. När vi var inne i en Telenoraffär för att få hjälp med en enkel administrativ åtgärd fick vi svaret att datasystemet inte tillät affären att genomföra en så enkel sak. I stället hänvisades vi till Kundtjänsten per telefon, vilket vi då återigen gjorde. Tros ett flertal samtal, varje gång med avslutningen att önskemålet var åtgärdat, så Telenor fortsatt att faktuera fel person. Nu tänker jag skriva till bolagets vd. Är det överhuvud möjligt att få Telenor att på ett rimligt sätt ge service till en kund? Jag ser ovan att kunden ska ange vad man tycker om Telenor. Dock saknas alternativet noll stjärnor, så det går inte ens att ge ett rättvis underbetyg. För att få iväg kommentaren måste alltså kunden ge Telenor en helt oförtjänt stjärna! Erland Bexelius PS: Jag rror det finns konkurrerande företag med större kompetens.

Telenor Sverige AB gick med vinst (2021)

Telenor Sverige AB gick med vinst, 1 419 885 000 kr. Telenor Sverige AB ökade sin omsättning med 0,65% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 657 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Telenor Sverige AB:

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att direkt eller indirekt utveckla, äga och driva mobila och fasta telekommunikationsnät samt att försälja och tillhandahålla tjänster inom bredband, TV och telefoni och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Telenor Sverige AB

Organisationsnummer:

556421-0309

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Telenor Mobile Holding AS

VD:

Bjørn Ivar Moen

Bolaget registrerat:

1991-05-14

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61200 - Trådlös telekommunikation

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 020-22 22 22