Är du nöjd med sökresultatet?

Flyttstädning

Dags att flytta? Här har vi samlat städfirmor som erbjuder flyttstädning. På denna sida kan du ta del av recensioner, kontaktuppgifter med mera för att du ska kunna boka in en bra flyttstädning.

Jämför offerter innan du bokar flyttstädning

Här på sidan har vi samlat företag som erbjuder just flyttstädning. För att bilda dig en uppfattning om hur dessa städföretag arbetar kan du ta en titt på deras sidor här på sajten och läsa de recensioner som finns. Du hittar även kontaktuppgifterna till varje företag, så att du enkelt kan ställa dina frågor på det sätt du tycker är enklast. Innan du bokar tid för flyttstäd kan du med fördel jämföra offerter.

Att jämföra offerter tydliggör prisbilden för dig på förhand, så du vet vad flyttstädningen borde kosta på ett ungefär. Moderna företag ger förbehållslösa offerter, bara du frågar. Ett ännu enklare sätt för dig att jämföra olika prisbilder är att gå till vår systersajt proffs.se. Det enda du behöver göra är att kort beskriva vad du behöver hjälp med och när du skulle vilja få hjälp. Därefter får du gratis offerter av flyttstädningsföretag som kan ta sig an ditt uppdrag. Snabbt, enkelt och tryggt!

Vad ingår i en vanlig flyttstädning?

Det här är ingenting du själv behöver ha stenkoll på, men passa på att fråga innan du bokar flyttstädningen. De flesta firmor kan visa upp en checklista som anger vilka delar som rengörs i varje typ av rum och vad som eventuellt inte ingår.

Genom att välja ett företag som tydligt kan specificera vad som ingår i flyttstädningen har du något att förhålla dig till efter städningen. I en vanlig flyttstädning brukar dammtorkning, puts och rengöring av alla rum ingå. Har du specifika önskemål så ta upp dem och ha med i beräkningen när du jämför företag. Har du till exempel en stor balkong eller annan typ av uteplats kan du behöva köpa till att även denna biyta ska städas, något de flesta företag kommer kunna hjälpa dig med. Dessutom finns det vissa firmor som även erbjuder hjälp med packning och själva flytten. Utgå från vad som är viktigt för just dig innan du bokar flyttstädning. Lycka till med flytten!