facebook_pixelVillabodal AB - Vattugatan 2, Borlänge | hitta.se
Hitta.se
Villabodal AB - Mark- & Anläggningsentreprenader

Om Villabodal AB

Marknadsledande Villabodal AB är en teknisk konsultverksamhet inom fuktskyddsentreprenader, dränering, trädgårdsarkitektur & marksten. Företagets källarhusentreprenad med ny teknik inom isolering och dränering har blivit en stor succé över hela Dalarna.

Officiell samarbetspartner med Sundolitt AB och S:t Eriks marksten. Tilldelad utmärkelsen UC Nordiskt tillväxtbolag och länets företagare innebär att Villabodal idag kan stoltsera sig med att vara ett av de högst rekommenderade bolagen inom sin bransch i Sverige.


Villabodal AB har 4,9 i betyg!

Villabodal AB har betygsatts av 33 personer varav 32 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,9 /5

33 betyg. 32 kommentarer

Anna P.

för en vecka sedan

Ja, vad ska en säga? Erik (”Grävis”) är fantastisk! Vi blev sålda efter första mötet med honom och Andreas och nu är vi väldigt glada att vi valde Villabodal och inga andra skojare i stan. De gav absolut det mest genuina intrycket av de företag vi träffade. Dessutom plockar de russinen ur kakan när det gäller material och det var viktigt för oss. Nu fick vi både bästa materialet och bäst arbete utfört. Så häftigt att se ett proffs som Erik i jobbet. Å med sin kompanjon Johan kan inte resultatet bli något annat än perfektion. Vi kände full tillit till teamet och att de gjorde sitt bästa för att det skulle bli så bra som möjligt! Proffsigt men personligt bemötande och utförande genom hela processen. Skulle utan tvekan rekommendera Villabodal med Andreas i spetsen till alla som behöver dränera sitt hus. Tråkigt att det är 50 år till nästa gång! ;)

John S.

för en månad sedan

Stort TACK till er i Villabodal för ett snabbt och väl genomfört arbete med isolering och dränering. Duktiga och proffsiga grävkillar som fixade grävning, plattsättning och återfyllnad trots kyla och litet smala utrymmen. Bra och fin kontakt med Andreas som förklarade projektets utförande på ett lättbegripligt sätt. Nu återstår endast att invänta våren och litet återställningsarbete. Rekommenderar er gärna!😀👍

Anette H.

för en månad sedan

Väldigt nöjd med att ha anlitat Villabodal i arbetet med dränering av källaren. Trevligt bemötande i kundkontakt och ett proffsigt utfört arbete med grunden. Väntar med spänning till nästa år med finåterställningen runt huset.

Per I.

för 3 månader sedan

Mycket nöjd med hittills utförda arbeten med dräneringen och ny lösning för ingång till källaren. Ursprunglig tidplan har tyvärr inte hållit så återstående arbeten med återställning av uteplats får bero tills nästa år, då även kompletterande arbeten med finåterställning ska utföras.

Nicklas S.

för 4 månader sedan

En uppdatering efter de kraftiga regn som har fallit över oss denna sommar. Hade det regnat så mycket för ett år sedan så hade källaren varit full med vatten, men nu är den istället torr och varm tack vare dränering, fuktspärr och isolering.

Leif J.

för 5 månader sedan

Jag är mycket nöjd med Villabodal AB. Jobbet omfattade dränering och finåterställning. Bra bemötande, noggrannhet och högsta kvalitet på utfört arbete. Leif, Borlänge

Nicklas S.

för 6 månader sedan

Inte billigast, men utan tvekan det bästa företaget i sin bransch! Vår dränering för att få bukt med en fuktskadad källare kantades av missöden pga. berggrund och obefintlig husgrund. Andreas löste dock alla problem tillsammans med de otroligt skickliga grävarna. Vi kan verkligen rekommendera Villabodal!

Ann J.

för mer än 6 månader sedan

Villabodal! Tack till Andreas och Kristina för att Ni är dom Ni är. Känns tryggt och förtroendeingivande. Men vi säger bara Anton, världens bästa Anton Åberg. Tack för det proffsiga jobb Du gjort i vår trädgård. Tack för att Du är den Du är. Har massor av tålamod. Allt har ju inte gått på räls, vädrets makter har inte alltid varit på sin bästa sida. Men Anton är alltid trevlig, glad och har en ängels tålamod. Nästan tråkigt att det är klart. Men vi njuter att se och att vara i trädgården, vi njuter. Allt är bättre än vi kunde tro. Ni är alla guld värda och vi kan bara rekommendera. Ann och Aldor i Falun

Viktor B.

för mer än 6 månader sedan

Vi är väldigt nöjda med arbetet som vi valde få utfört. Blev en dränering av huset samt diverse annat omkringliggande, ingenting var omöjligt, bara man förde dialog och var tydlig i vad man ville. Väldigt trevlig personal som verkligen tog hand om oss som kunder, gjorde våra barn delaktiga och återkopplar med jämna mellanrum. Vi valde att dränera med villabodal då dom använder sundolitt. Som verksam inom byggbranschen så värderar jag material och utförande högt då jag vet att det lönar sig på sikt. Är det en dränering ni vill ha utförd så hör av er till Villabodal för gott snack och väl utfört arbete 🙏 / Viktor, Falun

Bo P.

för mer än 6 månader sedan

Väldigt nöjd med Villabodal AB och dränerings projektet dom utförde. Ska även göra trädgården nu men inget omdöme att ge på det ännu. Men känns väldigt tryggt med allt över lag. Bra kvalitet med personlig kundservice som uppskattas. Bo och Lena Pettersson från Avesta

Karta och andra adresser

Vattugatan 2, 784 33 Borlänge

Villabodal AB har verksamhet på Vattugatan 2, Borlänge. 

Villabodal AB gick med vinst (2020)

Villabodal AB gick med vinst, 1 701 000 kr. Villabodal AB ökade sin omsättning med 19,93% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Villabodal AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av markentreprenader, byggande av fastigheter, försäljning av material härtill, uthyrning av personal inom ovan nämnda områden, äga och förvalta aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Villabodal AB

Organisationsnummer:

559166-7539

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Andreas Johansson

Bolaget registrerat:

2018-08-07

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-003 71 76